Vprašanja, razprave o izdelkih Plenice za samičke psov

100% stranke

priporočam ta izdelek

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Imam enajstletnega jorka, ki tehta 4 kg, katero velikost naj vzamem, prosim? Hvala
Graziella
1 sporočila
graziella fr
Pozdravljeni, da vam dam idejo, imam pudlja, ki ima 15 let in tehta 5 kilogramov, in vzel sem velikost S. Lep pozdrav
Karine
1 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, za svojega yorkshira, ki tehta 4 kg, sem vzel velikost M. Začel sem z velikostjo S, vendar jo je snela vsak drugi dan. Z velikostjo M jo lahko bolje pripnem (dodam še malo lepila) in je popolno. Plenička ostane na mestu celo noč
Emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Pozdravljeni, ali imajo te plenice odprtino za prehod repa?Hvala
Marie
2 sporočila
marie fr
Da, obstaja luknja, ki omogoča, da pasji rep preide.
Isis
1 sporočila
isis fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je ta izdelek primeren za samec? In kako vedeti, če ni pretesen glede na velikost spolovila psa. Imam yorkshirskega terierja, ki je precej dolg in vitek.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, treba bo izmeriti obseg bokov vašega psa in izbrati plenice glede na najdeno velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Francoise
1 sporočila
francoise fr
Ali lahko uporabljamo samo plenice za moške, ali je nujno kupiti tudi zaščitne hlače?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lahko jih uporabljate samostojno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Kako izbrati pravo velikost za naročilo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Velikost XS: zelo majhni psi (tipa čivava)

Velikost S: majhni psi (tipa pudelj)

Velikost M: srednje veliki psi (tipa border kolie)

Velikost L: veliki psi (tipa labradorec)

Velikost XL: zelo veliki psi (tipa novofundlandec)

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
sarah
1 sporočila
sarah fr
Naročil sem velikost L za svojega Golden prinašalca, ki je srednje velikosti, se pravi tip labradorca, in je premajhna! Moral bi vzeti XL. Lep pozdrav
Marie
2 sporočila
marie fr
Jaz sem vzel velikost M za psičko pudlja, ki tehta 7 kg

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo