Vprašanja, razprave o izdelkih Plastična vrata za pasjo uto s štirikotnim vrhom
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
arian
Pozdravljeni, zanima me, katera vrata za nišo bi bila primerna za nišo FALCO. Videla sem, da je za glavna vrata primerna ref. 31194, vendar je ta razprodana. Ali veste, kdaj bo ponovno na voljo? Nazadnje, katera plastična vrata bi bila primerna za stranska vrata? Ali mi lahko posredujete referenco. S spoštovanjem.
3 sporočila
olivia
Pozdravljeni,
Ali se vrata prilegajo pasji uti Zolia CLEO (velikost L)?
Če da, katero velikost moram naročiti?
Hvala za vaš odgovor
Ali se vrata prilegajo pasji uti Zolia CLEO (velikost L)?
Če da, katero velikost moram naročiti?
Hvala za vaš odgovor
1 sporočila
marie-pierre
Pozdravljeni, rad bi naročil pasjo uto ZOLIA Black Cléo v velikosti XL - Št. 166952 za svojega labradorca, ali bi se ta plastična vrata prilegala? Hvala. Lep pozdrav
1 sporočila
natacha
To je zelo majhno, primerno za zelo majhne niše
1 sporočila
matthias
Pozdravljeni. Kupil sem ta vrata za nišo ZOLIA Black Cléo v velikosti L in se popolnoma prilegajo. Vendar pa bodo premajhna za velikost XL. Poleg tega bodite pozorni na priložene vijake, ki so preveliki; bodisi jih zamenjajte z manjšimi vijaki ali jih ne privijte do konca, da ne predrejo lesa. Nazadnje pomislite na to, da vrata namestite pred streho, saj je tako bolj praktično.
1 sporočila
berny
Pozdravljeni, naročil sem vam pasjo uto za nemškega ovčarja FALCO, ali lahko prilagodimo plastična vrata? Ali so mere za to uto primerne? HVALA IN LEPO VEČER
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za glavna vrata niše Falco lahko uporabite referenco 31194. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
leslie
Pozdravljeni,
Očitno bi za mojo hišico moral vzeti vrata REF 31193, vendar so trenutno nedobavljiva. Ali je ponovna založitev hitra? Če ne, ali bi lahko vzel model 31192, bi to ustrezalo? Ali morda model 31194 in prilagodil plastiko? Živim v višini, kmalu bo prišel mraz...
Hvala vnaprej
Lep pozdrav
Očitno bi za mojo hišico moral vzeti vrata REF 31193, vendar so trenutno nedobavljiva. Ali je ponovna založitev hitra? Če ne, ali bi lahko vzel model 31192, bi to ustrezalo? Ali morda model 31194 in prilagodil plastiko? Živim v višini, kmalu bo prišel mraz...
Hvala vnaprej
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta referenca je trenutno naročena pri našem dobavitelju, prejeti bi jo morali zelo kmalu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cindy
Želel bi vedeti, kateri model vrat bi moral izbrati za mojo pasjo utočnico s ploščato streho Toutou velikosti S za mojega cockerja? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Priporočamo vam ta izdelek: 31191 Plastična vrata za pasjo uto #29504, 24 × 36 cm, saj vrata pasje utice z ravno streho merijo 25 x 34 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Priporočamo vam ta izdelek: 31191 Plastična vrata za pasjo uto #29504, 24 × 36 cm, saj vrata pasje utice z ravno streho merijo 25 x 34 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandrine
Ali se to prilega na bivališče Natura?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, ta članek je primeren za bivališče Natura. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia