Vprašanja, razprave o izdelkih
63 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, Kakšna velikost bi ustrezala 3-mesečnemu srednje velikemu pudlju? Čeprav jo bom moral kasneje zamenjati, ko bo večji. Končna teža bo 10 kg. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
1 sporočila
hélène
Moja psička, ki tehta 26 kilogramov, tam udobno spi z dobro odejo. Kakovosten izdelek priporočam ☺️
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, imam springerja in želel bi vedeti, katere dimenzije izbrati za košaro ter kateri vzmetnici bi ustrezali. Hvala.
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, zakaj velikosti v predstavitvi članka ne ustrezajo tistim, ki so navedene v opisu podrobnosti velikosti od 1 do 6? Zaradi tega zelo dvomim, katero velikost izbrati za Cavalier King Charlesa?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi bile informacije bolj jasne, je bila v opisu izdelka izvedena posodobitev: za vsako od obstoječih velikosti boste našli notranje in zunanje dimenzije košare. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
joelle
Ali so podane mere notranje? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Navedene dimenzije so dimenzije: dno / višina roba. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anais
zdravo, kakšno vrsto blazine (glede na dimenzije) lahko dam notri? Za labradorca
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam to vrsto blazine: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-galette-avec-surpiqure-toutes-tailles-p-29843.html Velikosti se nanašajo na notranje mere košare. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
aurore
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za psičko angleškega koker španjela, težko 10 do 12 kg. Hvala za vašo pomoč! Kakšna vrsta snemljive blazine se prilega tej vrsti postelje???
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za udobje vašega ljubljenčka vam priporočamo najmanjšo velikost Sleeper 3. Priporočamo vam snemljivo blazino s spodnje povezave v velikosti 60. https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-ouate-dehoussable-numbers-p-2525.html S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
6 sporočila
aurore
Dober večer, katero velikost priporočate za psičko angleškega koker španjela, težko 10 do 12 kg, hvala za vašo pomoč! Kakšen tip snemljive blazine se prilega taki košari???
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 2 bi morala ustrezati, hkrati pa vas prosimo, da preverite glede na dejansko dimenzijo vašega psa. Lahko vam ponudimo enega od teh dveh blazin, na primer: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-ouate-dehoussable-numbers-p-2525.html https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-dehoussable-feria-bleu-6-tailles-p-23719.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicole
Želim kupiti to košaro za svojega bokserja, katero velikost naj naročim? In katero blazino, ki ustreza tej, priporočate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za udobje vašega ljubljenčka vam priporočamo velikost 6. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
coralie
Dober večer! Kakšno velikost mi priporočate za labradorca (standardna velikost, 38 kg)? Najlepša hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zaradi udobja vašega ljubljenčka vam priporočamo velikost 6. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
inès
Pozdravljeni, rad bi kupil ta koš za mojega angleškega buldoga (30 kg - kompakten), vendar ne vem, katero velikost naj izberem. Kaj mi svetujete? Hvala,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izmerite svojega psa, da se lahko sklicujete na dimenzije ležišč. Bodite pozorni, da so navedene dimenzije zunanje, zato morate to upoštevati pri izbiri prave velikosti glede na dejanske dimenzije vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
safia
Pozdravljeni, trenutno imam košaro, za katero menim, da je za spanje 3, in za svojega ljubljenčka bi rad našel blazino v obliki kavča, ki bi obkrožila obod košare.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, do danes imamo le blazine Sofa, ki bi lahko pokrivale vašo plastično košaro. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
magalie
Pozdravljeni, bom dobil jack russella, kakšno velikost naj vzamem? Bo mladiček, vendar bi rad vzel košaro, ki bo ostala primerna, ko bo odrasel. Hvala ;-)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za njegovo udobje vam priporočamo Sleeper 4, da mu lahko namestite udobno ležišče v notranjosti. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
2 sporočila
lucile
Pozdravljeni, Kakšno velikost naj izberem za shiba inuja? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za udobje vašega ljubljenčka vam priporočamo košaro od velikosti 2 dalje. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angelique
Živijo, ali ta košara obstaja v beli barvi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta košara ne obstaja več v beli barvi. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
marc
Zdravo, imam aljaškega malamuta. Bo zadostovala velikost 6? Navedeno je Plastična košara za pse Sleeper 6: 98/117 cm. Ali je to 117 cm širine na 98 cm globine? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta košara bi morala biti dovolj. Je namreč široka 11 cm in ima največjo globino 98 cm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
ghislaine
Pozdravljeni, kmalu bom imela sheltie (samico shetlandskega ovčarja) in se odločam med velikostjo 3 in velikostjo 4 za plastično košaro (zavedajoč se, da imam za njen prihod že majhno košaro). Katero velikost mi priporočate? Prijazni pozdravi.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če že imate manjšo košaro za prihod vašega psa, vam priporočamo, da izberete velikost 4. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
stéphane
Pozdravljeni, katero velikost bi mi priporočili za jazbečarja, saj so mi povedali, da potrebuje precej dolg koš, da se lahko vanj raztegne, ne da bi moral ostati "v klobčiču"? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da svojega psa izmerite, da boste vedeli, katero košaro izbrati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
annabelle
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za francoskega buldoga, ki tehta 10 kg? In kakšno velikost blazine naj izberem za dno košare? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dolžina vaše košare mora biti najmanj 40 cm. Zato vam svetujemo, da izberete košaro velikosti 3 ali več. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
3 sporočila
audrey
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za mojega argentinskega doga? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izberete največjo velikost za vašega psa. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, ali je velikost 6 za velikega mešančka, ki je križanec med staffordom, argentinskim dogom in kanarskim pesom, precej majhna? So na voljo večje velikosti, ki bi ustrezale mojemu psu? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v kategoriji "trde" košare velike velikosti lahko ponudimo samo ti dve: https://www.zoomalia.com/animalerie/panier-aspect-rotin-pour-chiens-et-chats-nettoyage-facile-couleur-anthracite-p-16919.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/corbeille-pour-chien-p-10360.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thierry
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za moškega avstralskega ovčarja težkega 27 kg?
Hvala
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega psa lahko priporočimo velikost 4, da se bo lahko raztegnil.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni, ali bi morala biti postelja za mojega 10 let starega labradorca, ki tehta 35 kilogramov, največje velikosti???? Kakšna velikost blazine potrebujem (kateri so najboljši za te plastične postelje?) V pričakovanju vašega odgovora, hvala ...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, največja velikost bi bila najbolj primerna, tukaj sta dva primerna blazina za te košare:https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-sleeper-numbers-p-14827.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-sleeper-happy-p-14828.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
morad
Katero velikost bi mi priporočali za stafforda? Kakšno velikost blazine naj izberem za to košaro?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da izberete največjo velikost (postelja Sleeper 6), da bo vaš pes udobno nameščen. Enako velja za velikost blazine, izberite največjo velikost (97 cm).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Svetujemo vam, da izberete največjo velikost (postelja Sleeper 6), da bo vaš pes udobno nameščen. Enako velja za velikost blazine, izberite največjo velikost (97 cm).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
florence
Pozdravljeni,Katero velikost mi priporočate za springerja?Hvala vnaprejLep pozdravFlorence
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od velikosti vašega psa, velikost 4 bi morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
florian
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za mojega mladička francoskega buldoga? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prva velikost bi morala biti dovolj za vašega psa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
rachel
Pozdravljeni, imam velikega cane corso. Katero velikost košare mi priporočate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam velikost 4 ali 5, če želite, da se vaš pes počuti udobno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, rad bi kupil posteljo Sleeper, dimenzije 4: 72/88 cm, temno siva za našega bokserja. Ali mi lahko poveste, kaj pomeni 72/88 – ali je to globina ali notranjost košare? To me zanima, da vem, kakšne dimenzije blazine potrebujem. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
72 cm: to je dimenzija dna
88 cm: višina roba.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
72 cm: to je dimenzija dna
88 cm: višina roba.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, želel bi kupiti velikost za našega bokserja, katero ležišče nam priporočate in predvsem velikost notranjosti, da ne bo preveliko ali premajhno? Všeč nam je ležišče sleeper sola, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Seveda lahko postavite blazino sleeper sola v plastično posodo sleeper. Glede velikosti pa je odvisno od vašega psa. Priporočamo košaro velikosti 2 ali 3 z blazino velikosti 65 cm ali 77 cm.
Lep pozdrav.
Ekipa Zoomalia.
Seveda lahko postavite blazino sleeper sola v plastično posodo sleeper. Glede velikosti pa je odvisno od vašega psa. Priporočamo košaro velikosti 2 ali 3 z blazino velikosti 65 cm ali 77 cm.
Lep pozdrav.
Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
aurelie
Pozdravljeni,
Imam bokserja in francoskega buldoga, ki sta navajena deliti isto preprogo. Katero velikost te vrste ležišča bi mi priporočili?
Ali mi lahko tudi poveste minimalno in maksimalno globino priporočene košare?
Najlepša hvala vnaprej.
Lep pozdrav,
Imam bokserja in francoskega buldoga, ki sta navajena deliti isto preprogo. Katero velikost te vrste ležišča bi mi priporočili?
Ali mi lahko tudi poveste minimalno in maksimalno globino priporočene košare?
Najlepša hvala vnaprej.
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Z boksarjem vam priporočamo velikost 4. Žal tega artikla nimamo na zalogi, zato vam ne moremo izmeriti globine tega izdelka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Z boksarjem vam priporočamo velikost 4. Žal tega artikla nimamo na zalogi, zato vam ne moremo izmeriti globine tega izdelka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, kakšno velikost plastične pasje utice naj izberem za gordon setra, prosim? Imate kakšno v sivi barvi? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Velikost 4 bi v principu morala ustrezati. Trenutno nimamo temno sive barve na zalogi, vendar je rok za dostavo od 5 do 10 dni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Velikost 4 bi v principu morala ustrezati. Trenutno nimamo temno sive barve na zalogi, vendar je rok za dostavo od 5 do 10 dni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,za gordonsetra lahko izhajate iz minimalne velikosti 78/96 cm, glede na model, ki ga boste izbrali, odvisno od tega, ali boste dodali ležišče ali ne. Ta postelja za psa je resnično na voljo tudi v temno sivi barvi.Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, rad bi vedel, katere velikosti bi moral vzeti za labradorca? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Postelja Sleeper 5 bi lahko popolnoma ustrezala, vendar za večje udobje lahko izberete model Sleeper 6.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Postelja Sleeper 5 bi lahko popolnoma ustrezala, vendar za večje udobje lahko izberete model Sleeper 6.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lorry
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kakšne so dimenzije košar 1 in 2 (dolžina in širina), saj ne razumem dobro dimenzij, ki so navedene na vaši spletni strani... Katero velikost bi moral izbrati za 6 kg težkega bichon malteškega psa? Hvala za vaše odgovore. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije so: dno/višina roba
Ležišče 1 je načeloma primerno za maltežana.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dimenzije so: dno/višina roba
Ležišče 1 je načeloma primerno za maltežana.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia