Vprašanja, razprave o izdelkih Plastični hermetični zabojnik za brikete - 15L, 25L in 40L

24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lea
1 sporočila
lea fr
Pozdravljeni, imam vrečo briketov težko 25 kg, ali paše v 40 litrov?
Michèle
3 sporočila
michèle fr
Pozdravljeni. Moja 20 kg vreča ne gre v celoti v 40-litrski prostor, tako da bi za 25 kg rekel, da ne gre!
stanis
1 sporočila
stanis fr
Pozdravljeni, ne, 25 litrov lahko vsebuje samo okoli 12 kilogramov.
Aurélia
3 sporočila
aurélia fr
Pozdravljeni. Rad bi vedel, v kakšne velikosti zabojnikov lahko damo pakete briketov (vključno z vrečko) v velikosti:
- 7 kg
- 12 kg
mathilde
1 sporočila
mathilde fr
Dober dan, 25 l bo zadostovalo
Anais
3 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, jemljem pakete briketov po 12 kilogramov in na žalost vse ne gre noter, mislim, da je maksimalna količina, ki lahko gre noter, 10 kilogramov.
Anais
3 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, jemljem pakete pasje hrane težke 12 kilogramov in na žalost vse ne gre notri, mislim, da je maksimalna količina, ki lahko gre notri, 10 kilogramov.
Cléa
2 sporočila
cléa fr
Pozdravljeni, V tistega s 25L sem dal 10kg briketov in vse je šlo noter brez težav. Upam, da sem vam pomagal.
Anais
3 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, vzamem pakete briketov po 12 kilogramov in na žalost vse ne gre noter, mislim, da je 10 kilogramov maksimum, ki lahko gre noter.
Danielle
2 sporočila
danielle fr
Pozdravljeni, potrebujete 40l zaboj za 12kg briketov.
Zoe
1 sporočila
zoe fr
Imam 25L. Notri približno polovico 15kg vreče.
Élisabeth
2 sporočila
Élisabeth fr
Pozdravljeni, imam 25-litrsko posodo in ta je prava samo za 7-kilogramsko vrečo (saj puščam brikete v vreči, vse skupaj dam v posodo, da briketi ne pridejo v stik s plastiko in dlje časa ohranijo svežino). Lep pozdrav.
Bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, za 25 litrov paket 7kg s torbo... je čistejše, brez vreče pa 10 kilogramov briketov po mojem mnenju..
Élisabeth
1 sporočila
Élisabeth fr
Pozdravljeni, za vrečo 12 kg je potrebnih 40 litrov. Lep dan.
Clothilde
1 sporočila
clothilde fr
Pozdravljeni, kar se mene tiče, sem vzel 15L kanto in 12kg vreča briketov se ne prilega notri. Imam približno 3/4 kilograma več. Ampak zelo dober produkt, ki je odporen in resnično dobro tesnjen.
LAURA
2 sporočila
laura fr
Pozdravljeni. Tukaj imamo 25L in v njem točno 10kg pasjih briketov.
FLORENCE
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, vzel sem 15L posodo za pakiranje briketov, ki tehta 3,5 kg. To je popolno. Lep dan.
Gaëlle
1 sporočila
gaëlle fr
Pozdravljeni, imamo 15L, ki vsebuje približno 5/6 kg.
FREDERIQUE
2 sporočila
frederique fr
Pozdravljeni, Osebno ga ne dam v vrečko, ampak izpraznim 12-kilogramsko vrečo v 40-litrski zabojnik in je popolno!
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
zdravo, jaz dam v svojo 40-litrsko posodo 15-kilogramsko vrečo briketov in sem zelo zadovoljna
Isabelle
7 sporočila
isabelle fr
Vzemam 12-kilogramske vreče briketov, vse se prilega v velik zabojnik, zelo praktično.
Isabelle
7 sporočila
isabelle fr
Praznim 12-kilogramsko vrečo briketov v posodo.
Lucienne
3 sporočila
lucienne fr
Pozdravljeni, nameravam naročiti kontejner 40L, rad bi vedel, ali je kontejner med pošiljanjem ustrezno zapakiran, saj sem že imel težave.... hvala
ANAIS
1 sporočila
anais fr
Zdravo, ali lahko vreča z 15 kg briketi vsebuje v 25L posodi? Hvala za vaš odgovor.
LAURA
2 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, 25L lahko vsebuje 10kg pasjih briketov.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo