Vprašanja, razprave o izdelkih Črna plastična postelja Savic Snooze

93% stranke

priporočam ta izdelek

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Anne Charlotte
3 sporočila
anne charlotte fr
Moj pes je bretonski veliki rjavi grifon in imam velikost XL. Tukaj mu je udobno. Vendar, če vaš pes spi iztegnjen, vam svetujem, da vzamete večjo velikost. Tukaj spi zvit v svoji košari, in če mu postane prevroče, se iztegne na tleh. Super, ker je prevleka odstranljiva.
Grégory
1 sporočila
grégory fr
Zdravo, katero velikost naj vzamem za zlatega prinašalca, hvala
veronique
1 sporočila
veronique fr
Velikost XL se odlično prilega našemu samcu mešanca Cane Corso Labrador. To je čudovita košara, v kateri se pes lahko raztegne, zaobljeni robovi pa so precej bolj ergonomski kot osnovne košare. Majhna prednost, ki povzroči, da pes lažje uživa v tej postelji, ki je namenjena njemu. Preberite ostale odgovore, mislim, da so skladni.
Brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, katero ležišče bi mi priporočili za mojo nemško ovčarko, ki je stara 7 let? Ležišče Savic SNOOZE ali Savic COZY AIR ter katero velikost. Hvala.
Alicia
1 sporočila
alicia fr
Pozdravljeni, za svojega nemškega ovčarja sem izbral košaro SNOOZE velikosti XL, je odlična, ravno pravšnja, kot je treba!
jean claude
1 sporočila
jean claude fr
Ali imate to košaro v velikosti XL v barvi brusnice?
Camille
1 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, kakšno velikost košare naj izberem za odraslega psa pasme zlati prinašalec? Hvala.
Christelle
2 sporočila
christelle fr
Kupil sem sevic snooz velikosti xl, košara je precej široka, kar našim kužkom, ki radi razprostirajo, ko spijo, nudi veliko udobja, priporočam.
Anaïs
1 sporočila
anaïs fr
Pozdravljeni, dobili bomo mešanca Staffija in ne vemo, katere dimenzije košare naj izberemo..?
Christelle
2 sporočila
christelle fr
Imam križanca stafforda in huskyja ter velikost XL postelje Sevic Snooz jim popolnoma ustreza, seveda ima vsak svojo posteljo.
Anne Charlotte
3 sporočila
anne charlotte fr
Mislim XL
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, katero velikost priporočate za samca labradorca, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vas lahko priporočimo velikost 69930Plastična košara SNOOZE črna - Velikost XL 98.5 x 70 x h30cm, vseeno pa vam svetujemo, da preverite z dejanskimi merami vašega psa.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
EMMANUELLE
1 sporočila
emmanuelle fr
Razmišljam o nakupu ovalne blazine, kakšna velikost blazine za košaro snooze velikosti XL
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za košaro Snooze je primeren vzglavnik referenčna številka 69939https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-reversible-pour-corbeille-snooze-p-30724.html Prav tako lahko uporabite druge ovalne vzglavnike, dimenzije pa ne smejo presegati 88x59cm.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo