Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če sklede dobro stojijo na nosilcih pladnja? Iščem nekaj zelo stabilnega, saj moja mačka rada daje tačko noter in premika posodo z vodo po kuhinji, tako da je povsod voda zjutraj in zvečer... Hvala lepa za vaša mnenja.
Margaux
1 sporočila
margaux fr
Živjo, tudi moj je počel enako in zato sem kupila ta pladenj. Res je super, posode se odlično prilegajo in od takrat naprej nimam več težav. Tudi če se na začetku še malo igra z vodo, se voda znajde na pladnju, ne pa na tleh :)
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, enako je bilo tudi pri meni, moj maček je počel isto, zdaj pa je s tem pladnjem konec, res je zelo dober, priporočam vam ga.
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, naročila sem ta pladenj (pred dvema tednoma) in dostavljen je bil prejšnji teden. Zelo sem zadovoljna, ker ne najdem več hrane povsod po kuhinji. Da odgovorim na vaše vprašanje, DA, obe posodi sta zelo stabilni. Ta izdelek lahko kupite brez skrbi ;)
Cathy
1 sporočila
cathy fr
Pozdravljeni, imam ta pladenj že 10 dni in obe posodi sta zelo stabilni. Priporočam vam ga.
Chrystelle
1 sporočila
chrystelle fr
Pozdravljeni, potrjujem, da so posode zelo stabilne in da pladenj omogoča ohranjanje čistega tal = pladenj je zelo enostaven za čiščenje

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo