Vprašanja, razprave o izdelkih Plaža za akvarij Karapas - zelena ali rjava
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
evelyne
Dober večer, je ta platforma namenjena veliki vodni želvi? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, plaža ni zelo velika, za želvo, ki je široka 13 cm, je primerna, vendar ne za kaj več.
3 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, kaj je črn pravokotnik, ki ga vidimo pod platformo na fotografijah?
1 sporočila
celine
Mislim, da govorite o črpalki, ki je nameščena pod desko na fotografiji.
3 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, Pod težo moje želve to ne drži, kaj mi priporočate, da dam spodaj, da bo na primer držalo?
2 sporočila
evelyne
Pozdravljeni, zanima me, če je ta platforma primerna tudi za odraslo želvo, torej za veliko želvo. Hvala za hitri odgovor.
1 sporočila
laura
Dober večer, moja odrasla pelomedusa gre gor in zelo dobro drži :)
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, - ali navedena višina 14 cm ustreza položaju platforme ali celotni višini, vključno z vakuumsko prisesko? Če gre za celotno višino, na kateri natančno višini se nahaja ploščad? - koliko teže lahko ploščad podpira? Moja želva tehta 1kg300 ... hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
yannick
Pozdravljeni, moja želva tehta 3kg500 in deska brez problema drži, vendar se včasih prisesek vseeno odlepi, vendar je to zaradi moje želve, ki ga s svojimi kremplji odstrani, saj je navihana.
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni, glede teže vam ne morem odgovoriti, moja želva tehta le 900 g. Kar se tiče višine, moja je postavljena na 10 cm, središče priseska ustreza višini platforme. Lahko jo postavite višje, saj ko se želva povzpne na njega, pride do nekega učinka spuščanja. Z nakupom sem zelo zadovoljen, saj se prisesek zelo dobro drži, pred tem sem imel platformo iz stiropora, ampak to ni bilo tako dobro pritrjeno.
2 sporočila
valerie
Moja želva tehta manj kot kilogram. Koliko tehta vaša želva?