Vprašanja, razprave o izdelkih Pivski kvas - Koža in dlaka psa in mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Zélia
1 sporočila
zélia fr
Pozdravljeni, do enega leta starosti je moja psička izgledala kot medvedek, kar je značilno za severne pasme psov. Po prvi menjavi dlake, ko je izgubila mladičko dlako, sem imela občutek, da je izgubila svoj videz medvedka, čeprav ji je malo dlake zraslo nazaj. To sem resnično opazila šele ob njeni drugi menjavi dlake, ko sem opazila veliko izgubo dlake. Do te druge menjave dlake, občutek velikega severnega medvedka ni bil prisoten, resnično sem imela vtis, da ji podlanka ni v celoti zrasla nazaj. Drugo menjavo dlake je imela pred dvema mesecema in od takrat jo lahko opišemo kot "popolnoma golo" :'(. Kar je samo po sebi precej normalno. Na razstavi danes je bila slabo uvrščena s strani sodnice, ki je v njej opazila pomanjkanje podlanke, kljub moji razlagi o zelo nedavni menjavi dlake... (manj kot 2 meseca nazaj). Ni katastrofalno, je celo precej normalno. Kljub temu pa bi rada ponovno videla mojega severnega medvedka. Prijateljice so mi svetovale kuro z pivskim kvasom. Vendar vsi komentarji, ki jih berem, omenjajo le lepo sijočo dlako, mehko, rešene težave s kožo, manj izpadanja dlake izven obdobja menjave...skratka težave, s katerimi se ne srečujem... Kar iščem, je spodbuditi rast po menjavi dlake in jo zgostiti. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
ISABELLE
19 sporočila
isabelle fr
pozdravljeni, imam 3 mesece starega mucka, ki je ravnokar dobil glivično okužbo (lišaj). Ali mu lahko dam po eno tableto na dan? Ali lahko dam tablete tudi drugim mačkam kot preventivo proti lišaju? Hvala za vaš odgovor
Monsieur Madame
12 sporočila
monsieur madame fr
Oglejte si svoj veto, vendar jim ga lahko daste, saj vpliva na dlako in kožo
ISABELLE
19 sporočila
isabelle fr
hvala za vaš odgovor
isabelle
2 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, moja 8-letna psička trpi za ledvično insuficienco, ali ji lahko dam pivski kvas za njeno dlako, ki je postala dolgočasna in groba? Hvala
Monsieur Madame
12 sporočila
monsieur madame fr
Dajem jih svojim nemškim ovčarjem, imajo zelo lepo sijočo dlako
agnes
3 sporočila
agnes fr
Pozdravljeni, kako dolgo lahko dajem pivski kvas? Ali lahko izvajamo kure in za kakšno trajanje? Gre za čivavo s 4 kg in 500 g. Hvala, Zoomalia.
Giuseppe
1 sporočila
giuseppe fr
PozdravljeniDa, to je prehransko dopolnilo. Svoji 5 kg težki mački dam enega na dan, to je njena majhna poslastica. Prenehala sem za nekaj mesecev, preprosto zato, ker sem pozabila naročiti, zdaj pa sva pred 15 dnevi spet začela.Drugi pa tega ne mara...
Anaïs
3 sporočila
anaïs fr
Dober večer! Je ta dodatek koristen za mačko pasme "sphynx"? Njena koža je postala rumenkasta in dolgočasna ter je izgubila ves svoj lep bel ton, in njen majhen puh je postal dolgočasen.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko uporabite to vrsto prehranskega dopolnila. Lososovo olje je tudi zelo učinkovito za kožo in dlako, priporočamo vam naslednji izdelek, ki ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno: https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.html Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Léa
1 sporočila
léa fr
Dober večer, ali je ta izdelek primeren za sedem mesečnega mladička? Če da, koliko tablet na dan? Hvala vnaprej :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta dodatek se lahko da psičku, staremu 7 mesecev, vendar se odsvetuje za mladiče ali muce mlajše od 6 tednov. Število tablet na dan je odvisno od teže živali: Med 1-10kg = 1 tableta 10-20kg = 2 tableti 20-30kg = 3 tablete 30-40kg = 4 tablete 40-50kg = 5 tablet Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Mickael
4 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni,

Ali pivski kvas pomaga psu, da izgublja manj dlake?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Pivski kvas bo vašemu psu omogočil, da bo imel bolj sijočo in mehko dlako. Lahko bo do neke mere omejil izpadanje dlake, odvisno od vzroka za izpadanje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo