Vprašanja, razprave o izdelkih Izolirana mačja vrata za ekstremne klimatske razmere PetSafe

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, moja vrata so debela 2,3 cm, dokumentacija pa navaja, da je debelina od 4,1 cm dalje. Nekatera vprašanja dajejo slutiti, da je mogoče namestiti to loputo na vrata, ki so tanjša od 4,1 cm. Lahko to potrdite, prosim? Hvala
florence
3 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, ali lahko namestimo to mačje vratce velikosti L na PVC vrata debeline 2,5 cm?Hvala
Georges
2 sporočila
georges fr
Popolnoma noben problem ni s namestitvijo na PVC vrata, saj je to primer mojega doma. Lep pozdrav, Georges
florence
3 sporočila
florence fr
Hvala za vaš odgovor, toda ali debelina vrat 2,5 cm ustreza?
Georges
2 sporočila
georges fr
Ja, rekel bi, da do debeline 40 mm brez kakršnihkoli sprememb, za večje debeline pa z malo prilagajanja in podaljšanjem vijakov.
Adriana
1 sporočila
adriana fr
Pozdravljeni, ali je mogoče to vrata pritrditi na debelo steno? Ali je mogoče dodati podaljške tunelov? Hvala vam.
Angélique
1 sporočila
angélique fr
Pozdravljeni, ali jo lahko namestim na PVC vrata debeline 2,2 cm? Hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo