Vprašanja, razprave o izdelkih Pet Pig Muesli Country's Best Hrana za vietnamske prašičke in miniaturne prašiče
98% stranke
priporočam ta izdelek
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
angelika
Pozdravljeni, kdaj bo spet na voljo zaloga granul za pritlikave prasce? Potrebujem jih nujno. Bo ponudba še vedno veljala takrat? Hvala!
11 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, izdelek bi moral biti na zalogi že jutri. Potrjujem, da bo ponudba še vedno aktualna. Lep dan, Nicolas iz Zoomalia
11 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, potrjujem, da je izdelek zdaj na voljo! Lep dan, Nicolas iz Zoomalia
1 sporočila
clémence
Oprostite, toda zdaj naročam na drugi spletni strani, ki je dostopna samo prek interneta in ne v trgovinah, poleg tega pa je cenejša.
1 sporočila
alain
Pozdravljeni,Musliji na spletnem mestu niso na voljo, vendar so nujno potrebni za Madyja. Ali jih boste kmalu prejeli?NujnoLep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Pri dobavitelju se soočamo s težavami pri pridobivanju tega izdelka. Trenutno je naročen in pričakujemo, da ga bomo kmalu prejeli. Žal vam ne moremo sporočiti datuma ponovne dobavljivosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pri dobavitelju se soočamo s težavami pri pridobivanju tega izdelka. Trenutno je naročen in pričakujemo, da ga bomo kmalu prejeli. Žal vam ne moremo sporočiti datuma ponovne dobavljivosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
paul
Pozdravljeni,
Muesli niso na voljo na spletni strani, vendar so ključnega pomena za mojega bobbyja. Boste kmalu prejeli nove zaloge? Nujno prosim.
Lep pozdrav,
Paul
Muesli niso na voljo na spletni strani, vendar so ključnega pomena za mojega bobbyja. Boste kmalu prejeli nove zaloge? Nujno prosim.
Lep pozdrav,
Paul
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ena torba je trenutno na zalogi. Poteka nadaljnje zapolnjevanje zaloge, dodatne količine bodo na voljo v približno petnajstih dneh.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lysiane
Še vedno prekinjeno in že en teden, moje zaloge so izčrpane, kdaj bo ponovna dobava? Nujno potrebno!!!!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, da tega izdelka pri našem dobavitelju ni bilo na zalogi. Trenutno je naročen in bi moral biti na voljo do konca tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni,Izdelek je ponovno nedosegljiv, ali boste kmalu dobili nove zaloge (nujno potreben :) )Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
stephane
pozdravljeni, pravkar sem opazil, da izdelek pet pig muesli za pritlikave in vietnamske prašiče ni več na voljo. Ali ga boste spet imeli v ponudbi ali je odstranjen? lp
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je trenutno na naročilu pri našem dobavitelju. Naša naslednja dobava je predvidena za konec junija. Če bo ta artikel dostavljen, bo pojavil kot "na zalogi" na naši spletni strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jeremy
Pozdravljeni, Ali moram mešati muesli za prašičke z vodo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V to hrano ni potrebno dodajati vode. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia