Vprašanja, razprave o izdelkih Klasična mešanica za nesne kokoši
22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
eugénie
Pozdravljeni, kakšna je vsebnost beljakovin, prosim? Hvala
4 sporočila
eric
Pozdravljeni, svoje zrna za nizozemske pritlikave kokoši vedno kupujem pri Capla. Moje vprašanje je, zakaj je vaša vreča 20 kilogramov občutno dražja kot pri Capla?
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, je capla kmetijska zadruga? Če je, to lahko pojasni razliko. Osebno se mi njihove cene ne zdijo sploh pretirane.
4 sporočila
eric
skoraj 9 evrov razlike je precej, še posebej, ker bom na mesec vzel 150 kilogramov.
1 sporočila
maxime
Pozdravljeni, rad bi izvedel odstotek beljakovin, prosim? Hvala
1 sporočila
jean marie
zame je dobro za kokoši so srečne, naredite kot jaz, poskusite, jaz sem zadovoljen
1 sporočila
sylvie
Za zimo nimajo dovolj beljakovin, zato jim je treba dodati dopolnilo zdrobljenega koruze in sušenih črvov.
4 sporočila
nicole
Pozdravljeni. Ne poznam odstotka beljakovin. Kot dodatek jim dam suhe črve in te obožujejo. Semena dobre kakovosti
1 sporočila
elisabeth
Pozdravljeni, ne poznam odstotka beljakovin, vendar so moje kokoši izbirčno pojedle semena in niso pojedle vsega. Poleg tega jim dajem tudi zdrobljeno pšenico in koruzo ter sušene črve, ki jih obožujejo.
1 sporočila
jérémy
Pozdravljeni, Od katere starosti lahko damo semena našim kokošim? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To mešanico lahko dajete že v odrasli dobi, torej med 5. in 8. mesecem, odvisno od vrste. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
eric
Za začetek sem začel dajati ta zrna že pri dveh mesecih in piščanci so jih naravnost oboževali. To je v nasprotju s tem, kar vam svetuje Zomalia.
2 sporočila
benjamin
Pozdravljeni. Moje kokoši izbirajo hrano, kljub temu da je zdrobljena. Jedo samo pšenico in malo koruze. Imate morda mešanico pšenice, ovsa in koruze?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da bi preprečili, da bi vaše kokoši izbirale, vam priporočamo Cot & Co za nesnice v peletih.https://www.zoomalia.com/animalerie/cot-co-pondeuse-granules-p-25135.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
eric
popolnoma normalno je, da vaše kokoši izbirajo zrna, še posebej, če ste jim pravkar kupili to sorto. Samo navaditi se morajo na to znamko.
1 sporočila
jean-françois
Pozdravljeni, Kakšna je sestava in odstotek semen v vreči mešanice za nesnice Hvala JFM
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Sestava je naslednja: 20 % tritikala, 18 % ječmen, 12 % pšenica, 10 % zdrobljena koruza, 8 % rdeči proso, 8 % zeleni razcepljeni grah, 6 % beli proso, 5 % oves, 5 % ostrižene školjke, 5 % lan, 3 % ajda. S prijaznimi pozdravi, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
josiane
Pozdravljeni, ali so te in vaše mešanice zagotovljeno brez GSO? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, mešanica za nesnice je brez GSO, Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
bruno
Dober večer! Ali je treba k mešanici za nesnice 20 KG (ref61871) dodati "zdrobljene" lupine ostrig, ali pa so že vključene?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da so školjke ostrig že na voljo, vendar je priporočljivo, da vsako leto opravite kuro z minerali, tako da dodate še školjke ostrig, naj piščanci kljuvajo solne bloke… S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
coralie
od katere starosti lahko svojim kokošim dam to mešanico?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko jim začnete dajati, ko vaše kokoši niso več piščanci, ampak mlade kokoši. Priporočamo tudi, da raznovrstno hranite. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia