Vprašanja, razprave o izdelkih PET PHOS Rast Mineralno vitaminski dodatek

100% stranke

priporočam ta izdelek

22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Béatrice
1 sporočila
béatrice fr
Pozdravljeni, imam odraslo psičko, ki tehta 40 kg. Ta izdelek mi je priporočil veterinar. Vendar ne razumem najbolje. Koliko tablet ji moram dati na dan? (Glede na to, da je industrijsko pripravljene obroke (brikete)). Hvala vnaprej
Séverine
1 sporočila
séverine fr
Zdravo! Imam bernskega planšarskega psa, starega 3 mesece in teže 13 kg, hranjenega z obrokom, ki je primeren tako za mladiče kot odrasle pse. Katere dodatke Pet Phos naj uporabim, prosim, in kakšno je odmerjanje? Hvala.
Nick
1 sporočila
nick fr
Pozdravljeni, imam psičko pasme nemški ovčar križanega z malinoisom, staro 5 mesecev, tehta 28 kilogramov. Kupil sem tablete za rast s Ca/P=1,3. Koliko tablet mora vzeti na dan? Lep pozdrav
richard
1 sporočila
richard fr
Katero škatlo naj izberem za štirimesečnega bokserja, ki je brikete? Hvala za vaš odgovor.
Geneviève
1 sporočila
geneviève fr
Pozdravljeni. Svojemu mlademu Greyhoundu (42 kg pri odrasli teži) sem dajal Petphos croissance CA/P=2, po 2 tableti zjutraj in zvečer na 10 kg teže do dopolnjenega 12 meseca. Nisem to počel sistematično, vendar je imel težave z nogami (zelo hitro rast). Sedaj ima 2 leti in popolnoma zdrave noge.
Johanna
1 sporočila
johanna fr
Pozdravljeni, koliko hrane naj dam standardnemu Bully mladičku, ki je star 9 mesecev in tehta 23 kg?
Déborah
1 sporočila
déborah fr
Pozdravljeni, na škatli piše, da je potrebno dodati 10 ml na 200/300 g mesa ali ribe. V škatli je priložena dozirna žlička.
Delphine
1 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, moja 2 mladička huskyja jemljeta Pet Phos Ca/P=3. Mi lahko poveste, če ga boste kmalu imeli na zalogi?Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na voljo je samo Pet-phos z Ca/P = 2. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Caroleanne
1 sporočila
caroleanne fr
Živjo, ali bi to ustrezalo mojemu tri mesece staremu kužku, ki tehta 10 kg in je hranjen s hrano RC? Če da, koliko hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Spodaj boste našli navodilo za odmerjanje:
- Psi majhnih in srednjih pasem (25 kg): 2 tableti zjutraj in zvečer za 10 kg
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
LAURENCE
1 sporočila
laurence fr
KOLIKO DOZE LAHKO DAM SVOJEMU 4 MESECE IN POL STARIMU ČIVAVI?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj boste našli odmerjanje:
- Psi majhnih in srednje velikih pasem (25kg): 3 tablete zjutraj in zvečer za 10kg

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
laura
2 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, koliko tablet moram dati mojemu mladiču staffordshira, ki je star 7 mesecev in tehta med 15 in 20 kg?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, spodaj najdete odmerjanje:
- Psi malih in srednje velikih pasem (25kg): 3 tablete zjutraj in zvečer za 10kg
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
laura
2 sporočila
laura fr
PET-PHOS RAST CA/P= 2 - škatla s 100 tabletami je posebej za velike pse?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izdelek PET-PHOS CROISSANCE CA/P= 2 ni posebej za velike pse, vendar ga lahko popolnoma uporabite za velike pse.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
JOSETTE
1 sporočila
josette fr
Ali mi lahko prosim daste dnevni odmerek tega izdelka: 40383 PET-PHOS CROISSANCE, za štirimesečno psičko pasme Border Collie? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za pasme srednje teže (10 - 25 kg) dajte 1 tableto zjutraj in zvečer.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
severine
1 sporočila
severine fr
Zdravo, naročil sem za svojega 13-mesečnega labradorca, zdaj pa sem opazil, da piše, da ni primerno za umrle pse in za odrasle pse z industrijsko hrano. Koliko tablet je potrebno za 28 kg? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, psu te teže je treba dati 6 tablet zjutraj in zvečer. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
alain
1 sporočila
alain fr
Pozdravljeni, kateri od dveh lončkov Pet Phos bi potreboval za čistokrvnega mladiča rottweilerja star 2 meseca težkega 5 kg in koliko ga moram dati? Hvala lepa, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za rottweilerjevega mladička, ki tehta 5 kg, je priporočeni odmerek: 1,5 tablete za rast zjutraj in zvečer.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo