Vprašanja, razprave o izdelkih Pesek za jamsko okolje Trixie Reptiland
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
lorena
Pozdravljeni, ali je ta pesek primeren za sirske hrčke, glede na to, da je ta vrsta izvira iz puščavskega območja? Hvala vnaprej
1 sporočila
anaïs
Pozdravljeni, želim zamenjati sistem ogrevanja in prenoviti tla. Kupil sem vašo ogrevalno preprogo, kolikšna mora biti debelina sloja, ki ga položim čeznjo? Ta pesek se mi zdi zelo dober, vendar med časom sušenja ne morem pustiti svojega gekona na njem, kajne? Kako mu lahko uredim začasno namestitev?
1 sporočila
mélodie
Pozdravljeni,Običajno uporabljam Excavator za svoje leopardje gekone, zdaj pa odkrivam ta substrat, imenovan "grotte en sable"... Je to enako kot pri Excavatorju?Vedno me je strah okluzij pri mojih gekonih, saj ne kopljejo, ali bi jim ta substrat ustrezal? Glede na to, da se pri Excavatorju s časom vedno sprostijo majhne kroglice, ali je morda "grotte en sable" bolj kompakten?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek deluje na enakem principu kot 'excavator' in se strdi po približno dvajsetih urah. Tveganje za zaužitje s strani vaših plazilcev ni večje kot pri 'Excavatorju'. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kévin
Pozdravljeni, ali je normalno, da je tako drag? Na drugem spletnem mestu sem ga videl za manj kot 10 €. Zakaj moram kljub temu, da presežem 39 € s tem izdelkom, še vedno plačati stroške pošiljanja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na tem izdelku smo izvedli popravek cene. Stroški pošiljanja so povezani z maso košarice, ki je lahko zaradi tega peska precejšnja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
damien
Dober dan. Imam terarij velikosti 60x40. Glede na to, da bom dal pesek na površino 20x20, me zanima, ali bo dovolj substrata za izkopavanje, da napolnim preostali del, če upoštevam, da bi rad dodal plasti debeline približno 8cm. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vreča s 5 kg bi morala biti zadostna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
adrien
Pozdravljeni, želel sem vedeti, kako bi bilo treba storiti, ker je zapisano, da se strdi v 20 urah, ali ga je treba zmočiti??? Kako to deluje, hvala vam vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, da ga je treba malo navlažiti, da se strdi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
7 sporočila
alexis
živjo, ali bi pogona lahko ustvaril rove s tem peskom in ali obstajajo tveganja v primeru zaužitja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Normalno ne bi smelo biti težav s tem peskom za vašega pogona. Ta pesek je primeren za plazilce, ki kopljejo. V primeru zaužitja je tveganje črevesna obstrukcija.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Normalno ne bi smelo biti težav s tem peskom za vašega pogona. Ta pesek je primeren za plazilce, ki kopljejo. V primeru zaužitja je tveganje črevesna obstrukcija.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
alexis
zdravo, bi ta članek lahko bil primeren za pituophis affinis?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ne, bolje bi bilo uporabiti žagovino ali rastlinsko steljo ali časopis.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ne, bolje bi bilo uporabiti žagovino ali rastlinsko steljo ali časopis.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia