Vprašanja, razprave o izdelkih Transportna torba Kangoo siva
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, ali je ta torba primerna za Maine coon?
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, Ali je ta torba (velikost L) primerna za psa s 8,6 kilograma? Bojim se, da bo morda malo tesna. Najlepša hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav, Anne
5 sporočila
viviane
Mislim, da bo pretesno; tudi ko bo pes sedel, bo utesnjen. V vročem letnem času to ni idealno.
1 sporočila
alain
Zdravo, ali ta torba, različica "velika", ustreza kavalirju King Charlesu, ki tehta 11–12 kg?
1 sporočila
anne
Imam šestmesečnega psička in komaj se še prilega noter. Kupil sem jo v velikosti Large. Za odraslega cavalierja bo premajhna.
5 sporočila
viviane
Imam chihuahuo, ki tehta 5,5 kg, kupil sem velikost L, zdi se mi, da je maksimalna teža, da bi se pes dobro namestil, 8 kg.
1 sporočila
caroline
Ta vrečka ni dobra
5 sporočila
philippe
Ali so podane mere tiste, ki veljajo za prostor za psa notranjosti? Koliko tehta torba? Potrebovali bi fotografije s psom znotraj, da bi vedeli, kaj kupujemo - imam pritlikavega pinča - 7 KG.
5 sporočila
viviane
Pozdravljeni, imam samico čivavo, ki tehta 5,4 kg, in izbrala sem velikost L, v kateri se moj pes počuti dobro. Mislim, da bi lahko ustrezala tudi za 7 kg. Prilagam sliko z "zategnjenim" vrvico in eno s sproščenim odprtjem. Dodala sem tudi majhno "doma narejeno" blazino v velikosti odstranljivega dna torbe za udobje (moja psička je v letih). Torba omogoča prijetno nošenje na prsih. Dober nakup.
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, katera velikost je primerna za psa težkega 7/8 kg?
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, kupil sem to torbo velikosti small za mojega francoskega buldoga, ki tehta 8 kg. Res je na tesno, moral bi vzeti večjo velikost!