Vprašanja, razprave o izdelkih Priboljšek za Pse kost z mozgom, dimljeno in polnjeno z mesom 100% naravno
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
anne marie
ali bi to ustrezalo za chihuahuo, ki tehta 3 kg
1 sporočila
marcel
Pozdravljeni, ne, ne mislim, da je to izjemen izdelek, ki razveseljuje mojo majhno goldenko, ki ima približno 40 kg. Vsi njeni prijateljčki podobne velikosti ga obožujejo, vendar uživajo v njem več dni. Lep pozdrav, Marcel.
1 sporočila
monique
Pozdravljeni, mislim, da je to za majhnega psa preveliko in nagrade v sredini ne bo mogel dobiti. Po drugi strani pa je moj pes težak 30 kg in mu je bilo zelo všeč.
1 sporočila
monique
Pozdravljeni, moj buldog obožuje, vendar tehta 25 kg in ima veliko čeljust! Vendar mojega majhnega westija, ki tehta 10 kg, to sploh ne zanima. Bolj so primerni majhni polnjeni piškoti s tremi barvami, ki so bolj primerni za njegovo velikost. Uživajte!!
1 sporočila
nicole
Pozdravljeni, več let sem bila zadovoljna z mojim nakupom, zdaj pa ne bom več vzela. Moj sedemletni zlati prinašalec uspe razbiti kost na več koščkov in to je nevarno. Lepo pozdravljeni, Nicole