Vprašanja, razprave o izdelkih Vrečke za pobiranje pasjih iztrebkov Trixie Dog Pick Up
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
29 sporočila
audrey
Dober večer, ugotovil sem, da sem se zmotil pri naročilu, ki še ni bilo potrjeno. Rad bi odstranil vrečko za pasje iztrebke po ceni 6,59 € in jo nadomestil z istimi, ampak po ceni 1,99 € ter vzel 3, kar znaša 5,97 €. Prav tako bi dodal 1 SANABELLE Hairball Snack za 0,59 € v obliki vrečke, kar skupaj znese skoraj enako ceno za več izdelkov. Hvala vnaprej, skupni znesek je 5,97 € + 0,59 € = 6,56 €.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Audrey,
za vašo reklamacijo prosim uporabite našo spletno stran v zavihku za spremembo naročila.
Lep pozdrav,
Hélène iz Zoomalia
za vašo reklamacijo prosim uporabite našo spletno stran v zavihku za spremembo naročila.
Lep pozdrav,
Hélène iz Zoomalia
29 sporočila
audrey
Ampak mi ne uspeva, to je naročilo št. JA2324757170
29 sporočila
audrey
No, ni hudega, že bom videl
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Audrey,
Zares mi je žal, toda vaše naročilo je bilo odposlano 24.01.
Zares mi je žal, toda vaše naročilo je bilo odposlano 24.01.
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, ali so vrečke za pobiranje pasjih iztrebkov kompatibilne z dozirnikom 57636, Dozirnik vrečk BON TON pops črne barve?
hvala
hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, so združljivi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
véronique
Pozdravljeni, ali so vrečke "29521Dog PICK UP vrečke za pobiranje iztrebkov št. 2331,22841, 2295, 4 rolice po 20, črne" primerne velikosti za majhnega Yorkshire Terierja? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ti vrečki za pobiranje iztrebkov bodo popolnoma primerni za iztrebke vašega Yorkshira. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandy
Pozdravljeni, ali se ujemajo z modelom 57678Distributeur de sacs BON TON nano krom srebrn? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to niso primerni vrečki. Najdete jih spodaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/recharge-sacs-pour-distributeur-bon-ton-p-22556.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni,
Lahko prosim navedete širino rolic, da bom prepričana, da ustrezajo mojemu majhnemu dozirniku?
Lep pozdrav,
Audrey
Lahko prosim navedete širino rolic, da bom prepričana, da ustrezajo mojemu majhnemu dozirniku?
Lep pozdrav,
Audrey
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da vam bomo lahko najbolje odgovorili, potrebujemo referenčno številko artikla, za katerega želite dimenzije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
annie
Ali lahko izvemo velikost vaših torb?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žal nimamo podatkov o velikosti teh vrečk. Kljub temu so dovolj velike, da sprejmejo iztrebke vašega psa. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
16 sporočila
dominique
To bi bilo vendarle najmanj, da bi vedeli velikost, saj moramo vedeti, ali so primerni za čivavo ali nemškega ovčarja! Vprašajte vašega dobavitelja!
3 sporočila
laurence
Dolžina 30Širina 21Voila