Vprašanja, razprave o izdelkih Ortopedska pasja jedilnica Zolia Izzy Bar - na voljo v več velikostih
92% stranke
priporočam ta izdelek
44 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za zlatega prinašalca, starega 11 let? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za rottweilerja M+ ali L+?
1 sporočila
guy
Pozdravljeni, za velike pse ni težav
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni. Kakšna je pravilna višina za rodezijske grebenarje? 37 cm ali 60 cm?
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni,
Lahko mi prosim sporočite, kdaj bo izdelek Bar za pse IZZY BAR - Velikost M+ - Premer posode: 25 cm - 2.6L x2 - največja višina: 60 cm spet na zalogi?
Vnaprej se vam zahvaljujem,
Lep pozdrav,
Elodie.
Lahko mi prosim sporočite, kdaj bo izdelek Bar za pse IZZY BAR - Velikost M+ - Premer posode: 25 cm - 2.6L x2 - največja višina: 60 cm spet na zalogi?
Vnaprej se vam zahvaljujem,
Lep pozdrav,
Elodie.
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, Za nemškega ovčarja je bolje izbrati M+ ali L+? Lep pozdrav
2 sporočila
vincent
Pozdravljeni. Kupil sem M+ za mojo samico novofundlandca in mislim, da bi bilo to za nemškega ovčarja dovolj. Višina L+ je enaka, le kapaciteta posodic se razlikuje.
1 sporočila
jeanine
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za mojega kavalirja King Charlesa. Hvala. Lep pozdrav.
1 sporočila
florence
Velikost S je popolna! Imam L za leonberga (85 cm v višino grebena).
1 sporočila
karine
Priporočam vam velikost S.
1 sporočila
danièle
Pozdravljeni. Kateri bar mi priporočate za gordonskega setra? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
1 sporočila
sylvaine
Pozdravljeni, zelo praktično za brikete in vodo sem izbral srednjo velikost, ki je popolna za velikost psa.
22 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, kdaj bodo na voljo (zlasti velikost M)?
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za malinoisa?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L bo ustrezala za malinois. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
8 sporočila
alain
velikost S ali M. Katero mi priporočate za mojega avstralskega ovčarja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M bo ustrezala. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni,
katero velikost mi priporočate za zlatega prinašalca?
Za vaš odgovor se vam vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
katero velikost mi priporočate za zlatega prinašalca?
Za vaš odgovor se vam vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M+ bo ustrezala vašemu psu. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
emmnuelle
Pozdravljeni, ali so posode priložene s stojalom? Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Izzy Bar je dobavljen s stojalom in nerjavnimi posodami. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, imate ta izdelek v velikosti S? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zapolnjevanja zalog in bo ponovno na voljo v teku aprila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali je mogoče na moje čakajoče naročilo dodati še en izdelek?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vprašanja ali težave v zvezi z naročilom se lahko obrnete na našo službo za stranke na telefonsko številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Svetovalci vam bodo zagotovili vse potrebne informacije o vašem naročilu. Lahko nam tudi pošljete e-pošto neposredno preko sledenja vašega naročila v vašem uporabniškem računu in odgovorili vam bomo v 24 urah. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za terverenskega psa? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M ali M+ bo ustrezala za vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
angelique
Pozdravljeni,
Katero velikost mi priporočate, S ali M, za mojega sharpeija?
Hvala
Katero velikost mi priporočate, S ali M, za mojega sharpeija?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost S bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
francoise
Pozdravljeni, moj pes je nemški ovčar z višino 65 cm pri vihratu. Katero velikost mi priporočate? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M+ bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
margaux
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za mojega border collija? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikosti S & M bodo ustrezale vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za huskyja? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam referenco 70615. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, katero velikost palice ZOLIA IZZY BAR bi priporočili za psa pasme Cane Corso? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbrati morate največjo velikost, št. 70616. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cassandre
Pozdravljeni, imam bokserja in rada bi vedela, katera velikost bi bila najbolj primerna, M+ ali L+. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M bi morala ustrezati vašemu bokserju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, katero velikost posode bi priporočali za bernskega planšarskega psa? M ali L? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L je bolj primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
245367
živjo, zakaj je posoda označena s ceno 12.95, ko pa jo želim naročiti, cena naraste na 14.95? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, cena 12,95€ je cena za set treh. Cena za posamezen izdelek je 14,95€.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jimmi
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za ameriškega stafforda? M ali L..... hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega ameriškega stafforda vam svetujemo velikost M ali celo L, glede na velikost njegovih trenutnih skled.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie