Vprašanja, razprave o izdelkih Ortopedska pasja jedilnica Zolia Izzy Bar - na voljo v več velikostih

44 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za zlatega prinašalca, starega 11 let? Hvala za vaš odgovor.
Anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za rottweilerja M+ ali L+?
GUY
1 sporočila
guy fr
Pozdravljeni, za velike pse ni težav
Vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Pozdravljeni. Kakšna je pravilna višina za rodezijske grebenarje? 37 cm ali 60 cm?
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni,

Lahko mi prosim sporočite, kdaj bo izdelek Bar za pse IZZY BAR - Velikost M+ - Premer posode: 25 cm - 2.6L x2 - največja višina: 60 cm spet na zalogi?

Vnaprej se vam zahvaljujem,

Lep pozdrav,
Elodie.
Justine
1 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, Za nemškega ovčarja je bolje izbrati M+ ali L+? Lep pozdrav
VINCENT
2 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni. Kupil sem M+ za mojo samico novofundlandca in mislim, da bi bilo to za nemškega ovčarja dovolj. Višina L+ je enaka, le kapaciteta posodic se razlikuje.
JEANINE
1 sporočila
jeanine fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za mojega kavalirja King Charlesa. Hvala. Lep pozdrav.
FLORENCE
1 sporočila
florence fr
Velikost S je popolna! Imam L za leonberga (85 cm v višino grebena).
Karine
1 sporočila
karine fr
Priporočam vam velikost S.
Danièle
1 sporočila
danièle fr
Pozdravljeni. Kateri bar mi priporočate za gordonskega setra? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
Sylvaine
1 sporočila
sylvaine fr
Pozdravljeni, zelo praktično za brikete in vodo sem izbral srednjo velikost, ki je popolna za velikost psa.
Mathilde
22 sporočila
mathilde fr
Pozdravljeni, kdaj bodo na voljo (zlasti velikost M)?
stephanie
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za malinoisa?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost L bo ustrezala za malinois. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alain
8 sporočila
alain fr
velikost S ali M. Katero mi priporočate za mojega avstralskega ovčarja?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost M bo ustrezala. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni,

katero velikost mi priporočate za zlatega prinašalca?
Za vaš odgovor se vam vnaprej zahvaljujem.

Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost M+ bo ustrezala vašemu psu. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
emmnuelle
1 sporočila
emmnuelle fr
Pozdravljeni, ali so posode priložene s stojalom? Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izzy Bar je dobavljen s stojalom in nerjavnimi posodami. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sabrina
2 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, imate ta izdelek v velikosti S? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zapolnjevanja zalog in bo ponovno na voljo v teku aprila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, ali je mogoče na moje čakajoče naročilo dodati še en izdelek?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vprašanja ali težave v zvezi z naročilom se lahko obrnete na našo službo za stranke na telefonsko številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Svetovalci vam bodo zagotovili vse potrebne informacije o vašem naročilu. Lahko nam tudi pošljete e-pošto neposredno preko sledenja vašega naročila v vašem uporabniškem računu in odgovorili vam bomo v 24 urah. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za terverenskega psa? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost M ali M+ bo ustrezala za vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
angelique
2 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni,

Katero velikost mi priporočate, S ali M, za mojega sharpeija?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost S bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Francoise
6 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, moj pes je nemški ovčar z višino 65 cm pri vihratu. Katero velikost mi priporočate? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost M+ bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Margaux
1 sporočila
margaux fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za mojega border collija? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikosti S & M bodo ustrezale vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za huskyja? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam referenco 70615. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Laetitia
3 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, katero velikost palice ZOLIA IZZY BAR bi priporočili za psa pasme Cane Corso? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izbrati morate največjo velikost, št. 70616. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cassandre
1 sporočila
cassandre fr
Pozdravljeni, imam bokserja in rada bi vedela, katera velikost bi bila najbolj primerna, M+ ali L+. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost M bi morala ustrezati vašemu bokserju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
delphine
1 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, katero velikost posode bi priporočali za bernskega planšarskega psa? M ali L? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost L je bolj primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
245367
1 sporočila
245367 fr
živjo, zakaj je posoda označena s ceno 12.95, ko pa jo želim naročiti, cena naraste na 14.95? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, cena 12,95€ je cena za set treh. Cena za posamezen izdelek je 14,95€.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
jimmi
1 sporočila
jimmi fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za ameriškega stafforda? M ali L..... hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vašega ameriškega stafforda vam svetujemo velikost M ali celo L, glede na velikost njegovih trenutnih skled.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo