Vprašanja, razprave o izdelkih Plenice za Pse Same - Velikost XS do XL
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
michèle
Zakaj ne prodajate pralnih plenic? Ali je res tako zapleteno, da jih namočite, sperete in ponovno uporabite?
2 sporočila
nadine
Kupila sem pralne spodnjice in so popolne!
2 sporočila
michèle
Tako je, če gre za samico, je primerno, vendar ne za samca in nikakor ne gre za nakup plenic za enkratno uporabo, kakšna škoda bi bila še naprej onesnaževati!!!!
2 sporočila
nadine
Pravzaprav so to pralne plenice. Enkrat je lulal vanjo in so res dobro neprepustne.
1 sporočila
michel
Pozdravljeni, rad bi naročil trixie plenice za mojega cavalier king charlesa, ki tehta 8,5 kg, velikost 48. Kupil sem SM in na paketu piše od 28 do 40 cm, na naročilu pa piše SM velikost od 30 do 46 cm. Ne razumem, nekje je napaka!!!!!
1 sporočila
pascale
Pozdravljeni, za mojega Cavalier King Charlesa samčka, ki tehta 8/9 kg, kakšno velikost mi priporočate? Hvala
1 sporočila
claude
Koliko plasti je v paketu?
1 sporočila
frederique
12
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, iščem plenice za svojega psa, ki je postal inkontinenten zaradi bolezni, vendar ne vem, katero velikost izbrati. Ali mi lahko svetujete? Gre za labradorca. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba je izmeriti obseg trebuha vašega psa in izbrati ustrezno velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
claudine
Imam Drathaarja, to je zelo podobno labradorcu, in kupujem velikost XL... to ni preveliko.