Vprašanja, razprave o izdelkih Pasja uta Zolia Nordic s ploščato streho in teraso - na voljo v 3 velikostih
100% stranke
priporočam ta izdelek
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ali je niša velikosti S dovolj velika za 2 mački?
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni, ali je 58 cm širina ali višina niše glede na velikost S?
3 sporočila
nicole
58 cm je najmanjša višina zadaj, vendar je zaradi nagnjene strehe spredaj visok 64 cm. Širina niše je 50 cm
1 sporočila
juan
Pozdravljeni, ali je niša izolirana, prosim? Hvala
3 sporočila
nicole
Ne, brez izolacije.
1 sporočila
evelyne
Za 1 mačko je v redu, ampak za 2 mački bi raje vzel velikost M. Jaz imam S. Odličen dan
1 sporočila
mahdi
Pozdravljeni. Ali je pasja uta dvignjena od tal? Na fotografijah se zdi, da ni, vendar bi prosil, če mi lahko to nekdo potrdi. Hvala.
1 sporočila
laure
Pozdravljen Medhi, uta sama po sebi ni dvignjena. Tla počivajo na lesenih podstavkih. Tukaj smo jo dvignili s pomočjo betonskih zidakov.
2 sporočila
lola
Pozdravljeni, ali bi bila pesjak velikosti L dovolj velika za samico pasme malinois?
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, ravno sem kupil velikost L za svojega border collieja in rekel bi, da bo za večjega psa to komaj dovolj. Zdaj je mladiček, vendar bo, ko bo zrasel, imel ravno dovolj prostora.
1 sporočila
hervé
Pozdravljeni, to je dobro zasnovana pasja uta, vendar je težava vhod, moral sem povečati vhod za mojega malinoisca...
1 sporočila
murielle
Do katere teže lahko streha prenese pri modelu L
3 sporočila
valérie
Dober večer, ali je velikost S dovolj velika za Maine Coona?
3 sporočila
virginie
Pozdravljeni, na splošno priporočamo, da je dolžina in višina 1,5-krat večja od velikosti vaše živali.