Vprašanja, razprave o izdelkih Pasja uta KENNY
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
frank
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste mere dejanskega ležišča na Kenny Mini? Vnaprej najlepša hvala ;)
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, katero velikost priporočate za psa pasme bernski planšarski pes? Hvala.
1 sporočila
francois
Pozdravljeni, največja velikost
2 sporočila
claudine
pozdravljeni, oprostite, ker vztrajam, vendar ali lahko dobim dimenzije osnove, del, ki je med 4 nogami, dejanski del za ležanje. hvala lepa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzija ležišča je 40x63 cm za referenco 420. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
claudine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je navedena širina tista na dnu ali pa na stičišču dveh delov niše? (malo večja) Imam coton de tulear. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, navedena širina je izmerjena na najširših točkah. Gre za zunanje dimenzije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandrine
Rad bi namestil vratca za mačke, katere dimenzije hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne priporočamo vgradnje mačjega vratca kot vrata na tovrstne pasje hišice. Če preluknjate plastiko, ne bo več zagotovljena vodotesnost. Bolje je izbrati leseno hiško. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
odette
zdravo, rada bi naročila to nišo, ampak kakšno velikost mi priporočate za mojega jack russella? hvala lepa, valérie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Izbira dimenzij je odvisna od velikosti vašega psa. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
marie france
živjo, želel sem naročiti to uto, ali je zdaj priložena tudi s podstavki, prosim? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Po potrditvi našega dobavitelja se je izkazalo, da te niše prihajajo brez nog. V nišah so podstavki, ki preprečujejo udarce in se lahko po potrebi pritrdijo namesto nog, vendar to ni njihov prvotni namen. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
murielle
Živjo, imam kavalirskega španijela. Kakšno velikost naj izberem za pasjo uto? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kenny 3 bi morala ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
chantal
Pozdravljeni, ali bi mi lahko svetovali, ker sta moja dva psa navajena spati skupaj (čivava in francoski buldog), kakšno velikost naj vzamem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vam svetujemo Kenny 3. Preverite glede na dimenzije vaših psov. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
amandine
Pozdravljeni, mi lahko poveste, ali bi bila velikost 03 dovolj za haskija (22kg in 60cm pri vihru); ali bi bila velikost 05 bolj primerna, vendar me skrbi, da bo prevelika zaradi toplote? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 3 bi morala biti primerna, vendar bi morda velikost 5 bolje ustrezala. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
damien
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri model mi priporočate za labradorca s +/-40 kg
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašega psa potrebujete večjo velikost, glejte meritve, navedene na izdelku glede na dimenzije vašega psa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalije