Vprašanja, razprave o izdelkih Pasja uta KENNY

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
FRANK
2 sporočila
frank fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste mere dejanskega ležišča na Kenny Mini? Vnaprej najlepša hvala ;)
Anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, katero velikost priporočate za psa pasme bernski planšarski pes? Hvala.
Francois
1 sporočila
francois fr
Pozdravljeni, največja velikost
claudine
2 sporočila
claudine fr
pozdravljeni, oprostite, ker vztrajam, vendar ali lahko dobim dimenzije osnove, del, ki je med 4 nogami, dejanski del za ležanje. hvala lepa
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dimenzija ležišča je 40x63 cm za referenco 420. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
claudine
2 sporočila
claudine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je navedena širina tista na dnu ali pa na stičišču dveh delov niše? (malo večja) Imam coton de tulear. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, navedena širina je izmerjena na najširših točkah. Gre za zunanje dimenzije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Rad bi namestil vratca za mačke, katere dimenzije hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne priporočamo vgradnje mačjega vratca kot vrata na tovrstne pasje hišice. Če preluknjate plastiko, ne bo več zagotovljena vodotesnost. Bolje je izbrati leseno hiško. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ODETTE
3 sporočila
odette fr
zdravo, rada bi naročila to nišo, ampak kakšno velikost mi priporočate za mojega jack russella? hvala lepa, valérie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izbira dimenzij je odvisna od velikosti vašega psa. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
Marie France
1 sporočila
marie france fr
živjo, želel sem naročiti to uto, ali je zdaj priložena tudi s podstavki, prosim? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Po potrditvi našega dobavitelja se je izkazalo, da te niše prihajajo brez nog. V nišah so podstavki, ki preprečujejo udarce in se lahko po potrebi pritrdijo namesto nog, vendar to ni njihov prvotni namen. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
murielle
1 sporočila
murielle fr
Živjo, imam kavalirskega španijela. Kakšno velikost naj izberem za pasjo uto? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kenny 3 bi morala ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
chantal
2 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, ali bi mi lahko svetovali, ker sta moja dva psa navajena spati skupaj (čivava in francoski buldog), kakšno velikost naj vzamem? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko vam svetujemo Kenny 3. Preverite glede na dimenzije vaših psov. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
amandine
2 sporočila
amandine fr
Pozdravljeni, mi lahko poveste, ali bi bila velikost 03 dovolj za haskija (22kg in 60cm pri vihru); ali bi bila velikost 05 bolj primerna, vendar me skrbi, da bo prevelika zaradi toplote? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost 3 bi morala biti primerna, vendar bi morda velikost 5 bolje ustrezala. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
damien
1 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri model mi priporočate za labradorca s +/-40 kg
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vašega psa potrebujete večjo velikost, glejte meritve, navedene na izdelku glede na dimenzije vašega psa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalije

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo