Vprašanja, razprave o izdelkih Pas z vrvico za srednje velike in velike pse
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
evelyne
Pozdravljeni, imam 2 psa, ki tehtata približno 12 kg vsak, sprehajam ju z raztegljivim povodcem, prav tako pa mi je všeč fotografiranje, vendar je nemogoče narediti fotografijo, medtem ko držim oba raztegljiva povodca. Zanima me, ali je možno, da bi ta čas, ko bi naredil nekaj fotografij (z pravim fotoaparatom in ne mobilnim telefonom), pritrdil oba povodca na raztegljivec? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
serge
Morda bi s karabinom uspeli pritrditi oba navijalca, vendar to ni gotovo.
1 sporočila
alix
Pozdravljeni,Priporočil bi, da namesto tega pritrdite še drugo povodec na karabin, pod pogojem, da vaši psi ne vlečejo preveč. Razen če zdrsnete obe povodci na navijalniku tako, da odklopite karabin na eni strani, vendar to ne bo prav nič udobno.
1 sporočila
marie-madeleine
Pozdravljeni, Kdaj bo ta izdelek ponovno na voljo in v kakšnih barvnih odtenkih? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bo ponovno na voljo v naslednjem tednu. Njegova barva je rdeča. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
barbara
Pozdravljeni, kakšna je velikost pasu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost pasu za okoli pasu je 70-120 cm/12 cm Velikost povodca je 1,10-1,50 m/20 mm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
francoise
Pozdravljeni, Ali lahko uporabim ta izdelek s terenskim skirojem z velikimi kolesi? Imam devetmesečnega Beaucerona, ki že tehta 43 kg. Lep pozdrav, F. Dulliand
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če ne spremenite njegove uporabe in če ta izdelek namestite okoli pasu, lahko povsem uporabite skiro namesto teka. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
laurence
Ali je možno naročiti drugi povodec za sprehajanje 2 psov hkrati?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, obstaja karabin, na katerega lahko pritrdite drugi povodec, vendar ne zagotavljamo vaše stabilnosti pri uporabi z dvema psoma hkrati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
frederic
Ali obstaja pasji ovratnik za zlatega prinašalca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ovratnica ni priložena. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
frederic
Pozdravljeni, nov sem tukaj. Imam zlatega prinašalca, starega 4 leta in pol, in od sobote ji dajem brikete EUKANUBA OVERWEIGHT v količini 260 gramov na dan. Ali so to res dobri briketi? V soboto je bila operirana na tačko, ker jo je povozil avto.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da stopite v stik z vašim veterinarjem, da vam lahko bolje svetuje. Želimo vaši psički hitro okrevanje! S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, moj pes tehta 40 kg. Je povodec dovolj močan, da podpira to težo? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trebušni pas bo primeren za vašega psa, ki tehta 40 kg. Namenjen je velikim psom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.