Vprašanja, razprave o izdelkih Pasja pašteta Optimus Jagnjetina in Riž za pse
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
cédric
Pozdravljeni, ali mi lahko prosim sporočite odstotek Ca in P v tej pašteti? Hvala, Lep pozdrav,
2 sporočila
gisèle
Oprostite, ker vam ne morem odgovoriti. Moj mali pes je to pojedel in sem vrgel stran škatlo. Lahko pa vam zagotovim, da mu je bilo zelo všeč.
7 sporočila
catherine
Dober dan! Kakšne količine bi bilo treba dati za petletnega francoskega buldoga, ki tehta 14 kg, in za dveinpolletnega buldoga, ki tehta 10 kg, kot dodatek k briketom Optimus? Prosimo, da mi posredujete tudi informacije o količinah za brikete. Želela bi jim dati tako brikete kot pašteto hkrati. Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
chloe
Pozdravljeni, zdi se mi, da če kliknete na povezavo briketov, ki ste jih kupili in se pomaknete povsem na dno, boste našli število gramov briketov, ki jih morate psu dati na dan, nato to število delite z številom obrokov, ki mu jih dajete. Osebno včasih tudi mešam brikete z nekaj paštet in takrat odvzamem približno četrtino briketov, ki jih običajno dam, da dodam toliko paštet. Na žalost imam huskyja, tako da so velikosti različne, ampak mislim, da dokler malo zmanjšate brikete, da dodate nekaj paštet, bi to moralo biti popolno :) Lep dan še naprej, upam, da sem vam pomagal
1 sporočila
francois
Pozdravljeni, kar zadeva sestavo, ta ni podana 100-odstotno, preostalih približno 25 % je kaj. Prvi nakup škatle 800g jagnjetine z rižem za mojega 7-letnega newfoundlandca. Prvi obrok brez težav. Hvala vnaprej, Pascale Montigny
24 sporočila
prescilia
Pozdravljeni, manjkajoči odstotek v sestavi je preprosto voda. To je navedba, ki ni obvezna za zapis.