Vprašanja, razprave o izdelkih Končana pasja hrana Pro Plan Veterinary Diets Pes EN Gastrointestinal - 400g
100% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
manon
Kakšna je kalorična vrednost?
2 sporočila
francine
Pozdravljeni, moja psička je imela težave z gastrointestinalnimi težavami, zato sem ji kupila optimus priboljške ter brikete in od takrat nima več težav. To je zelo dobra znamka in jo priporočam, ker takoj ko poje drugo znamko, predvsem iz velikih trgovin, ima bolečine v želodcu. Zato dajem prednost znamki optimus, kar že dolgo počnem. Predvsem pa se je treba izogibati kostem. Osebno ji jih nikoli ne dajem...hitra ozdravitev za vašega kužka.
1 sporočila
annick
Pozdravljeni. Moja psička je bila pravkar operirana zaradi kosti, ki ji je prebila črevesno steno. Veterinar ji je odstranil nekrotični del črevesja. So te pločevinke primerne zanjo? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
veronique
Pozdravljeni, kot veterinar sem po pregledu ugotovil, da ima moj majhen pes hepatitis jeter. Svetovali so mi škatle in brikete za gastrointestinale težave, in do danes se je njegovo stanje izboljšalo. Skoraj eno leto mu dajem zdaj škatle znamke Pedigree v obliki paste in zelenjave. Upam, da vam je moj odgovor pomagal. Lep pozdrav
1 sporočila
celia
Raje izberite znamko Royal Canin Gastro Intestinal za pašteto in brikete