Vprašanja, razprave o izdelkih Optimus Puppy Mokra hrana s perutnino in krompirjem, brez žitaric za mladičke

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
steve
1 sporočila
steve fr
Pozdravljeni, do katere starosti lahko dajemo to pašteto in katero vrsto mi priporočate za nadaljevanje? Vedno pri Optimusu.
Didier-Callix
2 sporočila
didier-callix fr
V teoriji do približno 12 mesecev, vendar vas nič ne preprečuje, da bi nadaljevali tudi veliko dlje.
vanessa
2 sporočila
vanessa fr
Imajoč velike pse, ena škatla zadošča za en dan, drugače pa bi jo dal v hladilnik brez kovinske škatle, ker se ta oksidira.
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Dober večer, seveda brez skrbi. Jaz pasjo hrano razmažem in jo dam v zamrzovalnik, da traja dlje časa za pojest in da zaposli moje pse.
Adèle
4 sporočila
adèle fr
Pozdravljeni, ali je mogoče zamrzniti mokro hrano za živali? Hvala za vaš odgovor.
monique
1 sporočila
monique fr
Dober večer
Mislim, da ja, pod pogojem, da se to stori takoj ob odprtju škatle.
Kar se tiče mene, moja šestmesečna psička jo poje celo.
Lep pozdrav
Jérôme
1 sporočila
jérôme fr
Pozdravljeni, mislim, da je to mogoče narediti, ampak po mojem mnenju bo mladič v dveh dneh to končal, zato za moje potrebe zadostuje hladilnik. Lep pozdrav.
valérie
2 sporočila
valérie fr
Dober večer, mislim da je to mogoče. Po mojem mnenju pa bo po odtajanju meso izpustilo vodo, ki bo za vašega kužka veliko manj prijetna. In kot Monique, tudi moj kuža, star 8 mesecev, jo poje celo. Lep pozdrav
Adèle
4 sporočila
adèle fr
Hvala za vaše odgovore. Moj mladiček je na briketih in pašteti, zato jih ne poje veliko.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo