Vprašanja, razprave o izdelkih Pasirana hrana Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome za pse
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
graziella
pozdravljeni, škoda, da ni mogoče kupiti 1 škatle, da bi pes poskusil in če mu ustreza. Hvala za vaš odgovor
8 sporočila
maggy
pozdrav...da vam odgovorim...jaz sem kupila komplet in moji psi ga obožujejo...to je točno tako kot briketi, jaz sem jih vzela, ker imam starejše pse, ki imajo težave in so izgubili zobe, torej je to za moje starejše pse popolno...
7 sporočila
graziella
hvala za vaše povratne informacije... moj problem je, da moj francoski buldog ima zelo občutljiv želodec in črevesje (kri v blatu)... veterinar mi po različnih preiskavah ne zna povedati, zakaj. Trenutno Paco je Hill's gastro intestinal biome.... in včasih, kot vsi psi, zavrača svojo hrano... rad bi občasno spremenil prehrano...
8 sporočila
maggy
Jaz jim dam riž in pašteto... vse pojedo... Imam enega psa, ki mi je naredil točno to, kar vaš pes počne s krvjo... to prihaja iz kosti za glodanje... jaz jim jih ne dajem več in zdaj z majhnimi briketi Biome Mini Hills, ki so majhni in jih je lažje jesti, se je moj pes navadil nanje, tudi on je bil izbirčen kot vaš, in ko vidi, da ni ničesar drugega za jesti, se ne skrbite, bo jih pojedel, in sedaj ni več krvi.
8 sporočila
maggy
za škatle bioma ga tudi obožuje, vendar z majhnimi briketi enako
7 sporočila
graziella
hvala... Paco nikoli ni imel kosti za grizenje... Ne maram jih, ker so po mojem mnenju preveč nevarne... želela sem poskusiti pločevinko Hill's patéjev, da bi videla, kako bi moj kuža reagiral (prebava, iztrebki).
8 sporočila
maggy
moj veterinar mi je rekel, da je kri v blatu posledica prevelike količine beljakovin ...in rekla mi je, da goveje kosti za zobe vsebujejo veliko beljakovin ... je bil vaš pes na krvnih preiskavah?
8 sporočila
maggy
moji so zelo občutljivi na črevesju in prebavi.. pogosto jim dajem phosphaluvet za želodec.. in za mojega psa, ki je imel kri, mi je poleg biome dala še poseben sirup za zaustavitev krvavitev in kapsule ultradiar, ki obnavljajo črevesno floro.
7 sporočila
graziella
da, krvni test in endoskopija želodca in črevesja...ni omembe vrednega. Paco občasno bruha "rumeno", dajem mu tudi phosphaluvet... Dobil je tudi probiotike in prebiotike za obnovitev črevesne flore. Buldogi so zelo občutljivi kljub svojemu videzu "molosa"... V vsakem primeru, hvala...
8 sporočila
maggy
Sem storil vse, kar je bilo v moji moči, da vam pomagam..