Vprašanja, razprave o izdelkih

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Edith
2 sporočila
edith fr
Pomotoma sem na naročnino po pomoti. Mi lahko znova potrdite naročnino ali mi poveste, kako to storiti? Hvala
Nicolas
4 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, sem Nicolas in se odzivam na vašo prošnjo. Da bi to lahko potrdil, mi lahko sporočite elektronski naslov vašega uporabniškega računa? V pričakovanju. Nicolas iz Zoomalia
Edith
2 sporočila
edith fr
Napolnil sem bazen brez težav. Šobe so delovale, moj pes se je zapodil pod šobe zunaj bazena in nenadoma je bazen upadel, "šiv" je popustil. Nisem ga mogel zalepiti nazaj, ne vem, kako ga vrniti in ga bodisi zamenjati, če je to redka težava, skrita napaka, ali pa zahtevati vračilo denarja. Na svidenje,
NATHALIE
2 sporočila
nathalie fr
Poskusite stopiti v stik s službo za pomoč strankam, so precej odzivni in zelo prijazni. Upam, da vam bodo ponudili rešitev za to neprijetnost. Pogum
Morgane
2 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, imela sem popolnoma enako težavo, moja psička je komajda dala dve tački noter, ko se je na enem mestu razparala šiva blazine, kar je izpraznilo cel bazen. Poslala sem e-pošto za podporo strankam in zahtevala povračilo, kar so tudi storili in zelo hitro. Opozorili so proizvajalca.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Zdravo, bazen je dostavljen brez navodil za uporabo, je dovolj samo priklopiti vrtno cev? Nič drugega za narediti? Hvala
NATHALIE
2 sporočila
nathalie fr
Da, točno tako, samo priključite cev, priključek je priložen. Zelo enostaven za uporabo (prejeto včeraj, preizkušeno danes zjutraj)
laurence
1 sporočila
laurence fr
ni kaj narediti, se samo napolni, vendar sploh ni trdno. Moj pes je skočil na curek in ga takoj prebil, zelo razočarana
CELINE
6 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, Ali lahko dno tega bazena prenese praskanje psa? Bojim se, da je to morda krhko. Hvala.
philippe
1 sporočila
philippe fr
še nisem prejel bazena. Dostava je predvidena za naslednji teden. Povedal vam bom, kaj mislim, kasneje. Nasvidenje
Lise
3 sporočila
lise fr
Pozdravljeni, sploh ne vem, včeraj sem naročil za testiranje z dvema malčkoma
paulette
6 sporočila
paulette fr
še je nisem prejel
Morgane
2 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, pri meni se je boudin strgal sam od sebe, ko je moja psička vanj vstavila le dve tački, morda je le napaka pri tistem, ki sem ga prejela, ne delam iz tega splošne trditve. Dno pa se zdi precej trdno, bolj debelo.
linda
4 sporočila
linda fr
Pozdravljeni, Moja psička praska vse, celo bazen, in lahko vam potrdim, da je zelo trpežen. Moj pes je mešanec med beauceronom, malinoisom in huskyjem, prava nadloga, ampak bazen to zelo dobro prenaša. Priporočam vam ga 100-odstotno.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo