Vprašanja, razprave o izdelkih Udoben povodec IDOG črn/siv z varnostno zaponko za v avto
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
maïa
Pozdravljeni, ali je ta povodec primeren za vse avtomobile?
1 sporočila
marie pierre
Pozdravljeni, imam popolnoma enako vprašanje, ki očitno nima odgovora. Videla sem komentar, da povodec ne ustreza modelu 206, torej, kaj naj storimo, kateri povodec naj vzamemo, če se ne prilagodi? Želela sem ga kupiti skupaj z oprsnico, saj je povodec, ki je priložen oprsnici, kot sem prebrala, prekratek.
6 sporočila
maïa
Dober večer Marie Pierre, torej kupil sem jo in imam Clio 4 ter C4 Picasso, in ustreza! Mislim, da se prilagaja vsem avtomobilom, vendar vam tega ne morem potrditi...
2 sporočila
emilie
Dober večer, domnevam, da je primerna za vse avtomobile, saj se pritrdi na sistem varnostnega pasu, ki je univerzalen, predvidevam. Moj pes je na tleh, povodec mu preprečuje, da bi šel naprej, vendar je dovolj dolg, da lahko pes leži na tleh.
2 sporočila
emilie
Osebno sem zadovoljna s tem modelom, izpolnjuje moja pričakovanja kot moj pes, ko ima možnost ležati na tleh
1 sporočila
cécile
Dober večer, potrjujem, da povodec ne ustreza modelu 206. Moral sem ga vrniti. Preverite obliko zanke na fotografiji, da vidite, ali bo ustrezala vašemu vozilu. Lep večer.