Vprašanja, razprave o izdelkih Paket stekleničke in cucljev za mladiče živali
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alina
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, iz katerega materiala so izdelani cucelji? Hvala vnaprej.
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, že sem kupil komplet, vendar ni nič navedeno glede materialov, uporabljenih za stekleničke ali dude...
3 sporočila
marie-josée
Strinjam se s Céline = Ni podatkov o uporabljenih materialih... Kakorkoli, zelo spominja na dude, ki sem jih uporabljala, ko sem kot dvonožna mamica dojila malega dvonožca.... Ampak to je bilo pred 50 leti!!! :-)
1 sporočila
franck
Pozdravljeni,
zanima me, koliko je prostornina stekleničke? Je mogoče jo segreti v grelniku za stekleničke?
Hvala
zanima me, koliko je prostornina stekleničke? Je mogoče jo segreti v grelniku za stekleničke?
Hvala
2 sporočila
aline
Ali se te stekleničke lahko segrejejo v grelcih za stekleničke in ali so cuclji že vnaprej preluknjani?
3 sporočila
marie-josée
Obstaja veliko boljša rešitev kot mikrovalovna pečica!!!... Izdelajte si majhno torbico, ki jo nosite okoli vratu, tako bo mleko na temperaturi vašega telesa in vaš "Mali Zaklad" vam bo še bolj hvaležen za povezavo, ki ste jo ustvarili.