Vprašanja, razprave o izdelkih Pasiran DOG'S LOVE Barf 100% meso
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
michel
Pozdravljeni, enkrat ko je pašteta odprta, koliko časa jo lahko hranimo v hladilniku? Lep pozdrav.
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, osebno hranilno škatlo hranim v hladilniku 2 dni, ker obenem dajem tudi vrečko želeja znamke Pedigree. Imam psa, ki je zelo težko prehranljiv in ni požrešen. Imel sem težave najti nekaj, kar mu je všeč, in sem vesel, da sem mu po več letih težav končno našel nekaj, kar bo z veseljem pojedel. Kljub ceni.
7 sporočila
laurence
Pozdravljeni, za border collie psa, športnega 24 kg, mi Doglove predlaga 720 g na dan + 300 g zelenjave? Ali mi lahko poveste, ali je to dobro? Se mi zdi veliko.
2 sporočila
elisabetta emilia
Ali lahko damo to hrano mladiču bernskega planšarskega psa pri 4 mesecih?
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, se pasja hrana dog s love barf ohranja pri sobni temperaturi? Ali lahko ta izdelek potuje brez omejitev?
1 sporočila
stephanie
da, pred odprtjem, po tem pa jo je treba hraniti v hladilniku
1 sporočila
patricia
živjo, Da, to se ohranja pri sobni temperaturi, ko je škatla zaprta, ker je to v osnovi konzervirana hrana. Toda ko je enkrat odprta, jo je treba shraniti v hladilnik za največ 2 do 3 dni. To prenese potovanja, saj je konzervirana hrana.
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, kakšna je dnevna količina za psa, ki tehta 25 kg
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za psa težkega 25kg je priporočena količina približno 600g. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia