Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT ULTRA Medium Junior za Mladiče Srednje Velikosti
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, ali je to v redu za petmesečno samičko zlatega prinašalca? Trenutno je na mladički različici, toda briketi so zelo majhni, različica za velike pse pa je namenjena večjim psom...
2 sporočila
francoise
Pozdravljeni, so te primerne za samico med brejostjo, dojenjem in začetkom odstavitve? Hvala
2 sporočila
francoise
Pozdravljeni, ali so primerne za samico v obdobju brejosti, laktacije in začetku odstavljanja? Hvala.
1 sporočila
jean-fils ou alice
Pozdravljeni, kolikšen je vnos v kcal?
1 sporočila
michel
Kakšen pomen ima kalorična vrednost? Te briketi niso ne slabši ne boljši kot drugi. Zdi se, da imajo malo preveč ogljikovih hidratov... Za mojega boubouja sem prešel na doma pripravljeno hrano. Briket ne kupujem več. Nimam nič proti Zoomalia ali Ownat, vendar je tako, da ne bom se vrnil nazaj. Ni več dobrih briketov, kot ni dobrih cigaret... Naročil sem prehranska dopolnila na Zoomalia (kostni prah, spirulina, lososovo olje...)
1 sporočila
malika
Pozdravljeni, Trenutno uporabljam te brikete, ker ne vsebujejo preveč žitaric, saj za mladičke ni priporočljivo takoj preiti na hrano brez žit. Za mojega drugega psa uporabljam Ownat Grain Free brez žitaric, ker vsebuje več beljakovin. Za mladičke sem izbral te, ravno zaradi vsebnosti beljakovin. To so zelo dobri briketi, poiskal sem veliko informacij in preizkusil več znamk. Pogledati morate vsebnost beljakovin, ogljikovih hidratov, res je, prav tako tudi pepel, maščobe. Tukaj je priložena tabela. Maščobe predstavljajo 17% Beljakovine 33%. To so 14 kg vreče, kar je tudi ugodno. Ne pozabite na prehod med novimi in starimi briketi. Ko preizkušate novo znamko, morate opazovati iztrebke vašega psa. Ne smejo biti preveč pogosti, 3 do 4-krat na dan, ne preveč smrdljivi, dobro oblikovani in pravilne barve. Vendar je potrebno opazovati pri celotni vreči, saj lahko na začetku zaradi spremembe hrane opazimo mehke in smrdeče iztrebke. Spremembo je potrebno izvajati skozi cel teden. Dodajte majhno količino novih briketov k starim briketom in postopoma povečujte količino novih briketov. Na koncu naj bo obrok sestavljen samo iz novih briketov. Želim vam veliko sreče.
2 sporočila
aude
HVALA, DA STE MI KONČNO DOVOLILI SPOREGOVORITI O MOJEM PSU RR, KI JE STAR 16 MESECEV IN SE HRANI Z OPTIMUS PUPPY COMPLETE BRIKETI ZA PSA. ČUTIM, DA NAŠ SPREMLJEVALEC OKLEVA PRI SVOJI SKLEDI (HRANA 2-KRAT NA DAN). DODAM MU ALI RIŽ ALI TESTENINE IN SPET JE VOLJAN JESTI. -- HVALA, DA MI POJASNITE NASLEDNJE NAKUPE ZA TEGA PSA RR 38 KG HG 62 CM, OBJAVLJENO DANES, 27. SEPTEMBRA. HVALA VELIKIM STROKOVNJAKOM ZA ŽIVALSKE PREHRANE PRI ZOOMALIA NAŠ RR
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, imam 3 mesece starega beagla: kakšen dnevni odmerek naj mu dam? Hvala vnaprej
1 sporočila
cassandra
Pozdravljeni. Tabela gramov se nahaja na zadnji strani paketa, vendar je vedno treba prilagoditi odmerek glede na aktivnost in energijo psa. Majhen pes bo morda jedel manj kot velik pes, lahko pa tudi obratno. Upoštevati je treba tudi odraslo težo psa.