Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT ULTRA Medium Adult za Pse Srednje Velikosti

50% stranke

priporočam ta izdelek

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Kakšna je velikost (v mm) briketov OWNAT ULTRA == Medium Adult == za pse srednje velikosti?
BRUNO
3 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, majhna velikost jih jemljem za francoske buldoge
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Hvala za vaš odgovor, ali bi lahko bili natančnejši glede velikosti? (v m) to bi bilo prijazno!
BRUNO
3 sporočila
bruno fr
0,5
Dominique
18 sporočila
dominique fr
0,5... cm? To je malenkost! ne.. imaš napako, kajne?
BRUNO
3 sporočila
bruno fr
Torej so trikotniki in merijo 1 cm ter imajo debelino 0,50 cm
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Hvala, bruno
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Dejansko Bruno, so majhne za "srednje" pse, težke 10 do 25 kg, še posebej za tiste, ki so bližje 25 ;-) (moj kuža tehta 22), zato razmišljam, da se usmerim k briketom "Maxi adult".
Cécilia
1 sporočila
cécilia fr
Dober večer, Dominique, Gre za brikete, ki so bolj pravokotne ali kvadratne oblike in so približno 1,5 cm x 0,5 cm debeli ali celo debelejši.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, potrjujem, da so to pravokotne brikete velikosti približno 1,5 cm na 0,5 cm. Jih kupujem za mojo beagle in angleško springer španjelko, to so psi srednje velikosti z višino grebena od 40 do 50 cm.
Vanessa
6 sporočila
vanessa fr
To je označeno 18x7mm

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo