Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Just Grain Free Raca za psa

92% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
RICHARD
1 sporočila
richard fr
dober večer, ali kdo pozna vsebnost glukozamina in hondroitina, prosim?
guillaume
1 sporočila
guillaume fr
Pozdravljeni, dovolj je, da seštejete vse odstotke sestavin in jih odštejete od 100. Tukaj 19,9 %. Približno 20 % ogljikovih hidratov.
FELICIA
1 sporočila
felicia fr
Pozdravljeni, Izvorna stran ownat ;) glukozamin (500 mg/kg) hondroitin sulfat (100 mg/kg)Lp
Laura
17 sporočila
laura fr
Po mojem pes ne prenese nobene brikete Ownat, saj ga zadaj srbi do krvi, verjetno ima alergijo na neko sestavino. Prešel sem na Optimus in srbenje je prenehalo.
Déborah
1 sporočila
déborah fr
Kupujem brikete Ownat za moja dva psa, Ownat brikete brez žit z račjo za mojega psa, ki tehta 12 kg in Ownat Ultra Light za trinajstletno psičko, ki tehta 30 kg. Sprememba je bila radikalna, pridobila sta mišično maso, dobro prebavo in sedaj sta vedno siti! Hvala Ownat!
Mathilde
1 sporočila
mathilde fr
Dober večer,

Da, primerno za majhne kužke, približno 1 cm velika. V mojem primeru je bila za staffie-ja in je bila zanj premajhna, saj je sploh ne prežveči! Drugače pa je briket dober.
Laura
17 sporočila
laura fr
Isto mi je, da izgledajo premajhne, pa že zdaj hitro je, tako da zdaj je izjemno hitro ...
HELENE
5 sporočila
helene fr
Pozdravljeni, ali je velikost briketov primerna za majhne pse? Kakšne velikosti so?
Laurie
1 sporočila
laurie fr
Dober večer, za svoje majhne pse kupujem brez težav, samo vzeti je treba posebne za majhne pse. Po drugi strani pa za velike pse ni primerno, premajhne so, tudi tiste, predvidene za velike pasme.
Delphine
2 sporočila
delphine fr
Za majhne in srednje velike pse: prilagojena suha hrana.
Evelyne
1 sporočila
evelyne fr
Pozdravljeni, moj mali Yorky, ki tehta 4 kg, jih hrusta brez težav
Clothilde
1 sporočila
clothilde fr
Velikost je približno 1 cm, tako da brez težav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo