Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Just Grain Free Adult brez žit z jagnjetino za odrasle pse
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
benjamin
Škoda, da so izdelane v Ukrajini, saj smo jih pred komaj 2 letoma plačevali 49,99 €.
3 sporočila
vincent
Jaz osebno sem vedno vzel tiste z piščancem. Ampak mislim, da je ja, to je sveža jagnjetina. Zame so to vsekakor odlični kroketi.
1 sporočila
magaly
med sestavinami: dehidrirano meso, za katero meso gre?
1 sporočila
peter
Kot je navedeno v opisu izdelka, jagnje!
1 sporočila
david
Jagnje je, to piše že v imenu!
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, odgovor je v naslovu izdelka: jagnjetina...
2 sporočila
verane
Tudi sam se sprašujem ... če bi bilo jagnjetino, bi bilo to jasno označeno ... Tukaj je napisano dehidrirano meso, zato ni gotovo, da je to jagnjetina, to je edina pomanjkljivost teh briketov zame. Vseeno vsebujejo svežo jagnjetino, vendar samo 20%.
1 sporočila
alexandro
Vprašal sem Ownat, ki mi je odgovoril, da gre za svinjino. Kar ni nemogoče, saj gre tudi za meso, ki ni alergen (pogosto uporabljeno za alergične živali). Kolikor vem, sem poskusil pri svojem psu Ownat z jagnjetino, ki je dobro prenesel, v nasprotju z ribjo različico, ki vsebuje piščanca in je bila katastrofalna. Kar potrjuje moje sume, da je alergičen na piščanca in da Ownat jagnjetina zato verjetno vsebuje svinjino.
4 sporočila
emma
To je svinjina. Na drugem spletnem mestu, kjer jih prodajajo, je označeno