Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Just Grain Free Adult brez žit z jagnjetino za odrasle pse

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Benjamin
1 sporočila
benjamin fr
Škoda, da so izdelane v Ukrajini, saj smo jih pred komaj 2 letoma plačevali 49,99 €.
Vincent
3 sporočila
vincent fr
Jaz osebno sem vedno vzel tiste z piščancem. Ampak mislim, da je ja, to je sveža jagnjetina. Zame so to vsekakor odlični kroketi.
Magaly
1 sporočila
magaly fr
med sestavinami: dehidrirano meso, za katero meso gre?
Peter
1 sporočila
peter fr
Kot je navedeno v opisu izdelka, jagnje!
David
1 sporočila
david fr
Jagnje je, to piše že v imenu!
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, odgovor je v naslovu izdelka: jagnjetina...
VERANE
2 sporočila
verane fr
Tudi sam se sprašujem ... če bi bilo jagnjetino, bi bilo to jasno označeno ... Tukaj je napisano dehidrirano meso, zato ni gotovo, da je to jagnjetina, to je edina pomanjkljivost teh briketov zame. Vseeno vsebujejo svežo jagnjetino, vendar samo 20%.
Alexandro
1 sporočila
alexandro fr
Vprašal sem Ownat, ki mi je odgovoril, da gre za svinjino. Kar ni nemogoče, saj gre tudi za meso, ki ni alergen (pogosto uporabljeno za alergične živali). Kolikor vem, sem poskusil pri svojem psu Ownat z jagnjetino, ki je dobro prenesel, v nasprotju z ribjo različico, ki vsebuje piščanca in je bila katastrofalna. Kar potrjuje moje sume, da je alergičen na piščanca in da Ownat jagnjetina zato verjetno vsebuje svinjino.
Emma
4 sporočila
emma fr
To je svinjina. Na drugem spletnem mestu, kjer jih prodajajo, je označeno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo