Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Classic Mini Adult za odrasle pse malih pasem
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
joelle
Pozdravljeni, Ali lahko dam te brikete svoji samički bišona, ki tehta 5 kg? Ima 5 let. Hvala
3 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, te brikete dajem svojemu psu (križanec med yorkiem in chihuahuasom), ki je star 4 leta, in mu zelo ustrezajo.
3 sporočila
sabine
Pozdravljeni, ali so ti briketi primerni za čivave, težke 2 in 3,5 kg, stare 7 in 8 let? Ali pa naj vzamem ownat senior, ki so večji? Hvala vnaprej za vaše odgovore
1 sporočila
alexandra
PozdravVse je odvisno od nagnjenosti vaših čivav k prekomerni telesni teži. Imam dve sterilizirani samici, ena je stara 10 let in se zlahka zredi, zato je na hrani za starejše (brikete navlažim, brez težav jih je), in njeno hčerko, ki je stara 7 let ter dobro vzdržuje svojo težo, zato sem jo pustila na hrani za odrasle mini pasme.
3 sporočila
sabine
Hvala za vaš odgovor, dejansko ima tudi mama pri meni nagnjenost k prekomerni telesni teži 4 kg, njena hči pa 2 kg. Torej vzamem en paket od vsakega?
1 sporočila
nathalie
Moj. francoski buldog ni .zaskrbljen glede.lepih.iztrebkov ni. izven-oblike
3 sporočila
sabine
Hvala
4 sporočila
marcelle
ŽIVJO .... TUDI JAZ DAJEM TO SVOJEMU ČIVAVU, KI IMA PREKOMERNO TEŽO IN IMA TUDI 7 LET..... MOJ NASVET JE, DA PREPOLOVIM PRIPOROČENO KOLIČINO IN NAVLAŽIM BRIKETE, OBŽUJE JIH IN NAVLAŽENA KOLIČINA MU DOBRO NAPOLNI POSODO ZA HRANO, KAR MU POMAGA, DA SE STABILIZIRA
1 sporočila
huguette
Jaz izberem za svoja 2 jorkširka, vendar moja samica nima več zob
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni. Nobenih težav za moje od 2 kg do 4 kg, z veseljem jih jedo, tudi brez namakanja. Moj mali je star 10 let, manjkajo mu zobje, zato ga malo namočim, ampak rad hrusta.
1 sporočila
jurgen
Jaz jih dajem svojim čivavam, starim 6, 7 in 8 let, in jih obožujejo.