Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Classic Light za odrasle pse
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
betty
Pozdravljeni, ali so primerne za pse, stare 7 in 11 let?
1 sporočila
laurianne
Seveda, dajem ga svoji 10-letni psički in te briketi ji ustrezajo. Ne pridobiva teže in nima težav s sklepi.
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni. Da, zelo ustrezajo. Imam sedemletno mešanico malinoisa in volka, in pasje postelje so res odlične!
3 sporočila
sylvie
Pozdravljeni,Na paketu ne vidim deleža ogljikovih hidratov, ali mi lahko kdo pomaga s to informacijo?Hvala.
2 sporočila
eloïse
Pozdravljeni. Maščobna vsebnost 8 %. Škoda, da ne morem poslati fotografije.
3 sporočila
sylvie
Hvala za vaš odgovor, vendar delež ogljikovih hidratov ustreza deležu sladkorja in ne maščobam.
5 sporočila
virginie
Žal so stopnje visoke, na 45.5. Dajem pol pol z briketi Just grain light, ki imajo stopnjo 30.5. To omejuje škodo, čeprav je še vedno visoka.
3 sporočila
sylvie
Najlepša hvala za vaš odgovor, res je, obrestna mera je visoka.
1 sporočila
jean-jacques
Pozdravljeni, ali mi lahko navedete velikost briketov, moj pes namreč je samo zelo majhne brikete. Hvala
1 sporočila
sandra
Briketi so precej majhni, imam mešanko Jack Russell/Fox terier, ki jih poje v hipu, osebno bi si želel, da bi bili malce večji.
1 sporočila
catherine
POZDRAVLJENI, TE BRIKETE SO PRECEJ POVREČNE, IZDELANE SO V OBLIKI SRCA. NAŠ PES JE FRANCOSKI ŠPANJEL IN JE ZELO IZBIRČEN PRI HRANI, TE PA POJE Z VELIKIM VESELJEM IN SO POLNE HRANILNIH KVALITET. DAJEMO MU JIH SAMO ZJUTRAJ ZA ZAJTRK, OPOLDNE IN ZVEČER PA MESO IN SVEŽO ZELENJAVO. TO JE TO.
2 sporočila
christelle
Pozdravljeni, potrebujem informacije o tem: Presnovna energija (št. kalorij/kg):
5 sporočila
virginie
Metabolizirana energija (število kalorij/kg) = 3350 Odgovor pridobljen neposredno od Ownat