Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Classic Lamb & Rice za odrasle pse z jagnjetino in rižem

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Benjamin
1 sporočila
benjamin fr
Pozdravljeni, je teh 20 odstotkov dehidriranega mesa res meso jagnjetine? Ker to ni zapisano med sestavinami, je samo zapisano 20 odstotkov dehidriranega mesa, kar je malo čudno. Hvala vnaprej.
Annie
11 sporočila
annie fr
Rad bi izvedel tudi obliko in velikost briketov (imam majhnega psa)? Hvala za vaš odgovor.
Marleine
1 sporočila
marleine fr
Briketi so srednje velikosti, popolnoma ustrezajo našim angleškim koker španjelom. Mislim, da so primerni tudi za manjše pasme kot so bišoni, kavalirji King Charles, vendar za še manjše pse bi bili preveliki.
FRANCIS
1 sporočila
francis fr
Pozdravljeni, Svojima dvema psoma bokserjema dajem brikete, ki so sicer namenjeni večjim psom, vendar jih ima rad tudi moj prečkanec med bišonom in pudljem ;-) Oblika je neke vrste trikotna, z diagonalo dolgo 2 cm in nekoliko manj po stranicah. Kakorkoli že, jih cenim za živali, ker so iz jagnjetine, kar je lažje prebavljivo za njih. Upam, da sem vam pomagal. Lep večer
véronique
1 sporočila
véronique fr
Briketi so trikotne oblike in precej veliki, ustrezajo mojemu angleškemu koker španjelu. Ponavadi jih navlažim, preden jih postrežem, ker je zelo požrešen. Izogibal bi se, da bi jih dal majhnemu psu.
Fanny
2 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel velikost briketov? Da bi vedel, če bi bili primerni za mojega psa. Hvala za vaš odgovor.
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, briketi so precej veliki.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo