Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Classic Junior za mladičke

97% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Justine
1 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste energijsko vrednost (kcal / 100 g) teh briketov? Hvala vnaprej
Mélanie
1 sporočila
mélanie fr
3896 Kcal na kilogram živila (v 100 g tega nisem izračunal, oprosti) (Običajno se v izračunu nisem zmotil, saj sem to izračunal za določanje obroka mojega psa)
Christophe
2 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, lahko mi poveste razliko med brezzrnato hrano (grain free) in klasično mladičkovo hrano (classic junior) za majhnega francoskega buldoga? Hvala lepa.
Christophe
2 sporočila
christophe fr
Najlepša hvala za vaš odgovor
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Dober večer. Kroket Ownat Classic je bolje izogibati se. Preizkusila sem jih za mojega majhnega avstralskega ovčarja in mu niso ustrezale. Problemi s prebavo, dolgočasen kožuh....
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
živjo, kar se tiče mene, sem iz hrane Real Nature prešel na Ownat brez žit in moj petmesečni cane corso jih prebavi veliko bolje kot Real Nature. Zelo jih ima rada in ima lepe iztrebke, poleg tega ima super lepo dlako, ki je svetleča in mehka. Sicer pa se ne spoznam na buldoge ...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo