Ownat ali Optimus

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, Ali kdo ima morda znanje, da bi podal mnenje o teh dveh znamkah briketov, ki sta si precej blizu glede sestavin... Preizkusil sem obe in razsodba ni težka... moj Bull Terrier namreč poje vse, kar mu dam pod nos... Res je, da jih nikoli ne omenjajo v nobeni primerjavi... in priznam, da razen prisotnosti krompirja... pri eni dehidrirani... ne vidim velikih razlik in ne vem, kako pridobiti informacije o kakovosti izdelave... če kdo ima... vsak odgovor bo dobrodošel... Želim vam varen čas med omejitvami zaradi pandemije
Agathe
1 sporočila
agathe fr
Spravšam se popolnoma isto vprašanje...
stephanie
7 sporočila
stephanie fr
Dober večer, tudi sam se sprašujem enako vprašanje, trenutno sem na Ownatu in rad bi vedel, kakšna je razlika tudi.
Laure
14 sporočila
laure fr
Pozdravljeni,

Optimus je lastna znamka podjetja Zoomalia. To pomeni, da je vse ustvarjeno in razvito znotraj podjetja Zoomalia, v neposrednem sodelovanju z izdelovalcem. Optimus se navdihuje iz najbolj tehničnih in iskanih receptur na trgu in jih reinterpretira, pri čemer se zagotavlja prebavljivost in hranilno kakovost, da bi ponudili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno brez posrednikov.

Ownat je španska znamka, ki razvija zelo dobre izdelke in je prav tako med najbolje prodajanimi na spletnem mestu Zoomalia.

Upam, da vam bodo ti podatki pomagali razumeti razliko.

Lep pozdrav,

Laure iz Zoomalie
stephanie
7 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, najlepša hvala, ker sem trenutno na ownatu in ugotavljam, da so optimusi cenejši in dobre kakovosti, vendar mi mnogi pravijo, da imajo njihovi psi pogosto drisko, zato jih ne bi rad zmedel. Lep pozdrav,

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo