Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica za zaščito psov in mačk
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
melanie
Pozdravljeni, moj border collie mora na operacijo, kjer je kastracija obvezna za preprečevanje raka. Ali mi lahko nekdo pove, če je ta ovratnik učinkovit za preprečitev uporabe plastičnega? Je precej pod stresom in ima epilepsijo, želim si, da bi bil v kolikor je le mogoče, udobno. Prosim, potrebujem vaše mnenje.
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, uporabila sem ga za svojo 6 mesecev staro zelo energično labradorko in zaščitna ovratnica je delovala zelo dobro: preprečuje, da bi se pes udaril + oblizoval. Zdelo se mi je veliko bolj udobno za njo kot plastični ovratnik. Priporočam vam ga. Edina pomanjkljivost: ne opere se dobro.
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, naš mešani pes je 1/3 border collie. Izbrali smo ta izdelek, ker se zdi udoben. Na žalost je po vrnitvi s sterilizacije potreboval 15 minut, da ga je uspel sneti: ovratnik, ki je šel skozi elastične zaponke, se je zelo lahko odtrgal.
1 sporočila
marion
Pozdravljeni! Naš Golden je veliko bolje prenašal ta ovratnik po njegovi prvi operaciji proteze: s tistim iz plastike ni mogel položiti svoje glave in ni toliko potil! Priporočam (nošen 10 dni velika velikost) bo prišlo prav čez nekaj mesecev za drugo operacijo
1 sporočila
alexandrine
Pozdravljeni, vzel sem to ovratnico, ker je imel moj pes rano na koncu repa. Kljub plastični zaščitni ogrlici se je uspel lizati, in tudi s to se mu je to uspelo, torej je bila neuporabna za to.
1 sporočila
hubert
Na spletnem mestu je ta zaščitni ovratnik videti idealen. Zlasti njegova prožnost in to, da ne pokriva ušes. Menim, da bo primeren za mnoge pse, da bi preprečili lizanje po operaciji ali kaj podobnega. Pazite, da izberete pravo velikost glede na velikost vratu psa. Vzemite nekoliko tesneje, nato prilagodite, da se nekoliko sprosti. Ja, je učinkovito in preprečilo bo lizanje rane. Edini problem, ki smo ga imeli pri našem zlatenm prinašalcu, ko se je navadila nanj, je odločila, da ga bo odstranila z uporabo prednjih tačk, kot če bi slačila pulover. In to ji uspe. Torej je ovratnik za nas neuporaben.
1 sporočila
estelle
Pozdravljeni, ali ta ovratnik preprečuje, da bi se lizal po sprednjih tačkah?
1 sporočila
agnès
Ali je ta ogrlica lahko učinkovita za poškodbo sprednje tačke pri velikem bernskem planšarskem psu? Hvala
1 sporočila
coreane
Ali lahko to uporabimo, da preprečimo, da bi se pes med kastracijo, ko bo še vedno imel dostop do tega območja, dvignil?
1 sporočila
pascale
Pozdravljeni, postavljam isto vprašanje... Moj pes je bil pravkar kastriran. Imam napihljiv ovratnik, vendar še vedno uspešno liže rane. Ali je ta bolj učinkovit in preprečuje lizanje? Hvala, nujen odgovor.