ovratnica za dresuro

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
xavier
3 sporočila
xavier fr

za mojo samico bokserko, ki tehta 225 kg, sem kupil ovratnico CANICOM 200 FIRST. Težava je, da sem jo poskusil uporabljati trikrat in je začela tuliti, ležati in tresti, čeprav sem jo nastavil na raven 1. Mislite, da je previsoka jakost? Ali naj ga vrnem?

Hanane
9 sporočila
hanane fr

Dober večer,

Na splošno ovratnica deluje zaradi "nelagodja", ki ga povzroča, ko pes (laja, pobegne, ugrizne ali drugo...), glede na izbiro njegovega trenerja. To načeloma ni bolečina, ampak nelagodje. Koliko je stara boxerka? Vsekakor jo je presenetilo!!

Lep pozdrav! 

xavier
3 sporočila
xavier fr

no, že popravljam, dejansko tehta 25 kg lol in ima 18 mesecev. Danes smo jo spustili teči in se odziva zelo, zelo, zelo dobro samo na zvočni signal. Mislim, da ga bomo obdržali. Kljub temu hvala za odgovor

camille
2 sporočila
camille fr

Dober dan, svojega psa lahko izobražujete tudi brez tega, da mu nudite neprijetne stvari, ko se obnaša slabo, temveč mu nudite dobre stvari, ko se obnaša dobro. To zelo dobro deluje z nekaj tehnikami in znanjem in predvsem je brezplačno, če to počnete sami! Ovratnica lahko preseže prag tolerance vašega psa, še posebej, če gre za občutljivega psa... s tveganjem, da ga travmatizirate. Ne smemo zamenjevati dejstva, da vam pes uboga iz strahu pred vami ali dejstva, da vam uboga iz spoštovanja do vas... za premislek... Poleg tega mnogi psi vzpostavijo povezavo med nošenjem ovratnice in električnim sunkom, kaj pa storite, ko ovratnice nimate?

Če potrebujete nasvet pri vzgoji, ni težav.

Spletna stran: www.epc-animalier.fr

Izvajam tečaj za tiste, ki se želijo naučiti več o psih, jih razumeti, upravljati z njimi in jih vzgajati...

www.education-canine-14.com

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo