Vprašanja, razprave o izdelkih
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
edwige
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, kako deluje ta ovratnik z daljinskim upravljalnikom. Hvala.
1 sporočila
diane
Ali je ta ovratnik primeren za dve leti starega labradorca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ovratnica je primerna za vse pse, ki tehtajo več kot 10 kg. Kljub temu bo učinkovitost tovrstne ovratnice odvisna od občutljivosti vašega psa. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta ovratnica ustreza mojemu ameriškemu staffordu, staremu 4 mesece, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ogrlica bi bila primerna za vašo žival. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, prosim, povejte mi, ali lahko ta ovratnica nosi avstralski ovčar, ki tehta 30 kg. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek lahko uporabite, tudi če ni najboljši za vašega psa. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali bi ta ovratnica ustrezala mojemu 6-mesečnemu psu, ki je žal od rojstva gluh.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ogrlica bi morala ustrezati. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jonathan
dober večer, rad bi vedel, ali bi ta ovratnica ustrezala devetmesečnemu ameriškemu staffordu. hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ovratnica bi morala ustrezati vašemu psu. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
francoise
Pozdravljeni, ali bi bila ta ogrlica primerna za foksterierja? Na vaši domači strani ali na straneh izdelkov ne najdem vaših splošnih pogojev prodaje, ki bi bili neposredno dostopni. Ali mi lahko posredujete povezavo, kjer jih lahko preberem, ne da bi moral opraviti naročilo? Hvala za vaše odgovore.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral ustrezati. Naše splošne pogoje boste našli na naslednji povezavi (dostopni s spodnje strani domače strani): https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/ S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jacques
imam približno 3 leta starega jorkširskega terierja, ki tehta približno 6 kg in je neposlušen. Katero ovratnico mi priporočate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral vsekakor ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
9 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ali lahko to uporabim za 4-mesečnega mladička bernskega planšarskega psa. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vaš pes je morda premlad za uporabo tovrstnega izdelka. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia