Vprašanja, razprave o izdelkih

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Edwige
1 sporočila
edwige fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, kako deluje ta ovratnik z daljinskim upravljalnikom. Hvala.
Diane
1 sporočila
diane fr
Ali je ta ovratnik primeren za dve leti starega labradorca?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ovratnica je primerna za vse pse, ki tehtajo več kot 10 kg. Kljub temu bo učinkovitost tovrstne ovratnice odvisna od občutljivosti vašega psa. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta ovratnica ustreza mojemu ameriškemu staffordu, staremu 4 mesece, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ogrlica bi bila primerna za vašo žival. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, prosim, povejte mi, ali lahko ta ovratnica nosi avstralski ovčar, ki tehta 30 kg. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek lahko uporabite, tudi če ni najboljši za vašega psa. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie
anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali bi ta ovratnica ustrezala mojemu 6-mesečnemu psu, ki je žal od rojstva gluh.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ogrlica bi morala ustrezati. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
jonathan
1 sporočila
jonathan fr
dober večer, rad bi vedel, ali bi ta ovratnica ustrezala devetmesečnemu ameriškemu staffordu. hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ovratnica bi morala ustrezati vašemu psu. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Francoise
1 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, ali bi bila ta ogrlica primerna za foksterierja? Na vaši domači strani ali na straneh izdelkov ne najdem vaših splošnih pogojev prodaje, ki bi bili neposredno dostopni. Ali mi lahko posredujete povezavo, kjer jih lahko preberem, ne da bi moral opraviti naročilo? Hvala za vaše odgovore.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral ustrezati. Naše splošne pogoje boste našli na naslednji povezavi (dostopni s spodnje strani domače strani): https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/ S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
jacques
1 sporočila
jacques fr
imam približno 3 leta starega jorkširskega terierja, ki tehta približno 6 kg in je neposlušen. Katero ovratnico mi priporočate? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral vsekakor ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
patricia
9 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, ali lahko to uporabim za 4-mesečnega mladička bernskega planšarskega psa. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vaš pes je morda premlad za uporabo tovrstnega izdelka. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo