Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica za dresuro CANICOM 800
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni,
Dovolim si, da vas kontaktiram glede dometa ovratnice. Ta znaša 800 metrov, ali je nastavljiv? Če da, kakšna je najmanjša amplituda (na primer v korakih po 5 metrov ali kako drugače)?
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Dovolim si, da vas kontaktiram glede dometa ovratnice. Ta znaša 800 metrov, ali je nastavljiv? Če da, kakšna je najmanjša amplituda (na primer v korakih po 5 metrov ali kako drugače)?
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
1 sporočila
amélie
Prebivajoč na podeželju, moja psička želi hoditi vedno dlje - ali je ta ovratnica primerna, če gre v gozd?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ovratnica ima doseg 800 metrov na razmeroma odprtem terenu. Bolj ko bo teren zaprt z ovirami, manjši bo doseg. Enako velja, če je vegetacija preveč gosta. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, iščem zelo učinkovito ovratnico za pobeglega avstralskega ovčarja... ali je ta model primeren zanj? Ima precej dolgo dlako...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta izdelek je primeren za vašega psa. Pri psih z dolgo dlako je včasih potrebno obriti dlako na mestu, kjer se diode dotikajo vratu, saj je dober stik zagotovilo za učinkovitost sistema. Pazite pa, da pravilno nastavite jakost, da ne poškodujete svojega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, Imam dva enoletna Bernska planšarska psa, ki odletita za ljudmi, mačko, drugim psom ... Potreboval bi enostavno napravo za uporabo z dvema ovratnicama. Opazil sem, da temu izdelku lahko dodate dodatno ovratnico, a me zanima, ali bo električni impulz skupen ali pa naprava omogoča sprožitev impulza posebej za vsako ovratnico? Prosim, navedite tudi, kateri dodatni ovratnici so združljivi s tem modelom.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, s Canicom 800 lahko res pridobite 2 ovratnici; s pomočjo daljinskega upravljalnika lahko izberete, katero ovratnico želite upravljati.----- Glede tega zelo specifičnega vprašanja o uporabi Canicom 800 in dodajanju ovratnice priporočamo, da pokličete naslednjo številko Num'Axes, da vam pomagajo pri izbiri najbolj ustrezne ovratnice za trening. Nadaljevali boste lahko brez težav naročiti pravi izdelek preko nas.Telefonska številka: 02 38 63 64 40 Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
jenny
Pozdravljeni, moj pes dobro uboga, ampak ko se sprehajamo in vidi druge živali, mi ne uboga več. Bi bil ovratnik primeren? Moj pes je pasme Eurasier, bodo dlake ovira za električni tok ali ne? Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta ovratnica bi morala ustrezati vašemu psu, kljub njegovim dolgim dlakam.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Ta ovratnica bi morala ustrezati vašemu psu, kljub njegovim dolgim dlakam.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
muriel
Ali je odstranil električni naboj?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta ovratnica je res z električnim sunkom. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, imam triletnega argentinskega doga, po enoletni odsotnosti zaradi službenih razlogov me sploh več ne posluša, ko ga kličem nazaj. Razmišljam o nakupu tega modela, ali bi bil primeren za mojo psičko? Ali ni morda prestar zato? Hvala vnaprej za vaše odgovore. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta ovratnica Canicom se lahko nastavi, torej lahko določite moč, ki jo želite (15 različnih stopenj). Starost ni težava. Lep pozdrav. Ekipa Zoomalia.
2 sporočila
christophe
daljinski upravljalnik canicom 800 lahko upravlja ovratnico od 200 first in ovratnico od 800, kar pomeni, da lahko upravlja obe.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vsi ovratniki CANICOM so prilagodljivi za vse daljinske upravljalnike (potrebno je izvesti nastavitev).Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
2 sporočila
christophe
Ali lahko ovratnico Canicom 200 First s številkama n cd144980 in c200fa08822 nastavimo kot drugo ovratnico in upravljamo obe z daljinskim upravljalnikom iz leta 2007?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Želite vedeti, če lahko daljinec Canicom 200 upravlja Canicom 800?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Želite vedeti, če lahko daljinec Canicom 200 upravlja Canicom 800?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia