Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica za dresuro CANICOM 200

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Francoise
6 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, že več kot leto dni imam Çanicom 200 in sem z njim zelo zadovoljna, na žalost smo med počitnicami izgubili daljinski upravljalnik. Zanima me, ali je mogoče naročiti samo ta del in po kakšni ceni? Hvala vnaprej. Françoise.
laurent
1 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, imam 8 mesecev starega nemškega ovčarja, ki obvlada osnove pasje vzgoje (sedeti, ležati, pridružiti se ob nogi). Te osnove delujejo, ko smo doma, vendar pa pes zunaj počne, kar se mu zljubi, in ne uboga ukazov kot doma. Zato bi rad vložil v nakup vzgojnega ovratnika canicom. Ali mi lahko poveste razliko med canicom 200 in canicom first? Opazil sem, da ima canicom 200 devet stopenj stimulacije in da ima poleg tega tudi digitalni zaslon. So to edine razlike med canicom 200 first? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to so edine razlike med obema ogrlicama. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Moj pes tehta 50 kg in ima dolgo dlako, ali je ta ovratnik primeren za mojega psa?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da izmerite obseg vratu vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Ali je ta ovratnica primerna za velikega psa 30 kg.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za izbiro ovratnice je nujno potrebno izmeriti obseg vratu. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo