Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica za dresuro CANICOM 200
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
francoise
Pozdravljeni, že več kot leto dni imam Çanicom 200 in sem z njim zelo zadovoljna, na žalost smo med počitnicami izgubili daljinski upravljalnik. Zanima me, ali je mogoče naročiti samo ta del in po kakšni ceni? Hvala vnaprej. Françoise.
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, imam 8 mesecev starega nemškega ovčarja, ki obvlada osnove pasje vzgoje (sedeti, ležati, pridružiti se ob nogi). Te osnove delujejo, ko smo doma, vendar pa pes zunaj počne, kar se mu zljubi, in ne uboga ukazov kot doma. Zato bi rad vložil v nakup vzgojnega ovratnika canicom. Ali mi lahko poveste razliko med canicom 200 in canicom first? Opazil sem, da ima canicom 200 devet stopenj stimulacije in da ima poleg tega tudi digitalni zaslon. So to edine razlike med canicom 200 first? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to so edine razlike med obema ogrlicama. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
catherine
Moj pes tehta 50 kg in ima dolgo dlako, ali je ta ovratnik primeren za mojega psa?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo, da izmerite obseg vratu vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sylvie
Ali je ta ovratnica primerna za velikega psa 30 kg.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za izbiro ovratnice je nujno potrebno izmeriti obseg vratu. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia