Vprašanja, razprave o izdelkih Svetleča ovratnica rumene barve na baterije (vključene) - Zolia Mcfly

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Karine
1 sporočila
karine fr
Pozdravljeni,Ogrlica je bila tudi pokvarjena. Morala sem neprestano pritiskati gumb, da sem dobila svetlobo... to ni ravno tisto, kar sem želela. Služba za stranke je bila zelo odzivna in korektna. Ljubeznivo ponujeni dobropis sem sprejela.
Magali
1 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, ista pripomba: ogrlica se ne sveti neprekinjeno.
Bertrand
1 sporočila
bertrand fr
Moj so mi povrnili zaradi istega razloga. Ampak medaljon, ki je cenejši, deluje super dobro.
Anne sophie
2 sporočila
anne sophie fr
PozdravljeniKako neprekinjeno aktivirati luč?Na tej stopnji nemogoče.Hvala
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni,Z moje strani sem kontaktirala službo za stranke, ki mi je ponudila vračilo denarja. Ti obeski so pokvarjeni. Kupila sem drug obesek na drugem spletnem mestu in sem z njim zadovoljna. Tako vam svetujem, da zahtevate povračilo denarja. Srečno.
Anne sophie
2 sporočila
anne sophie fr
Hvala, Florence ;-(
Anthony
1 sporočila
anthony fr
Tudi jaz sem kupil to ogrlico, vendar je ne morem uporabljati, ker oddaja svetlobo le, če neprestano pritiskam nanjo... torej nima nobene koristi...
Hugues
1 sporočila
hugues fr
Pozdravljeni, kupila sem 2 za moja 2 psa. Ne delujeta in sta očitno okvarjena!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo