Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica Seresto za pse
57 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
virginie
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko uporabim ovratnico za čivavo, ki tehta 2,2 kg. Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
gerard
ja, seveda, jaz mu dam vsako leto, to je zelo učinkovit izdelek
2 sporočila
allison
Pozdravljeni, da, treba vzeti majhnega psa, manj kot 8 kilogramov. Imam 2 čivavi in to je popolno.
1 sporočila
virginie
Da, da, to je mogoče. Potrebno je odrezati odvečni del traku, da ustreza velikosti vašega psa. Vsekakor je to namenjeno majhnim psom.
2 sporočila
aline
ja, lahko
3 sporočila
brigitte
Pozdravljeni. Nimam posebnega vprašanja. Odzivam se na anketo SERESTO. Navdušena sem nad uporabo tega izdelka. Že več let ga uporabljam za svoje psičke in nisem imela nobenih težav. Poleg tega mi je zelo všeč, da lahko moji psi nosijo ovratnico, ki nima neprijetnega vonja po insekticidu, in da jim lahko izkazujem nežnost, ne da bi me pekle oči ali bi me dražil nos.
1 sporočila
soraya
Razočarana sem, prejšnji mesec sem kupila ovratnico Seresto, danes pa sem na svoji psički opazila bolhe..
2 sporočila
patrick
to ni takojšen insekticid.
1 sporočila
aude
Redno umivam svojega majhnega psa, zato vsakič odstranim ovratnico in še vedno se drži prav dobro... morda ste imeli napako na vaši!
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, že vrsto let uporabljam ovratnice Seresto za svojega psa in mačke, in vedno so odlične. To je edina ovratnica, ki je učinkovita.
1 sporočila
sophie
Zelo dober izdelek, nobena od mojih dveh psičk ni alergična, ena je jack terier stara 9 let in druga je bavonjski plemenjak, ki bo letos stara 14 let, dobro ga prenaša. Sophie
2 sporočila
chantal
Zelo dober izdelek. Jemljem ga vsako leto.
2 sporočila
chantal
Zelo dober izdelek. Jemljem ga vsa leta.
1 sporočila
odile
Pozdravljeni, imam težavo z ovratnico Seresto, ovratnica za mojega psa ne drži okrog njegovega vratu, saj drsi in zaponke ne delujejo kot ustavitev ter postane ohlapna. Ali je kdo imel to težavo? Hvala.
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, ne, to je čudno... moj pes je bil na rentgenu pred dnevi, odstranili so mu jih, znova sem mu dal več ovratnic in nikoli nisem slišal za to težavo... morda je gre za napako v izdelavi... čudno...
2 sporočila
gilbert
Že vrsto let uporabljam te ovratnice za moje bretonske pse in nikoli nisem imel težav. Zadrge postanejo sčasoma manj "trde", vendar dovolj, da ohranjajo svojo optimalno uporabno dobo (priporoča se 7 mesecev). Snemam jih le, ko svoje pse tuširam, kar je nekajkrat na leto.
1 sporočila
nadine
Pozdravljeni, nimam težav z ogrlico, ne drsi.
2 sporočila
laetitia
Dober večer, srečujem isto težavo s svojim novim ovratnikom. Težav, ki jih s starim nisem imel. Poleg tega sem razočarana, ker kljub temu dobi klope ...
1 sporočila
ségolène
Da, imam isti problem, veterinar mu je odstranil ovratnico, ampak majhni zatiči so se odstranili skupaj z njo in zato se nenehno rahlja. Na žalost ni rešitve, razen da jo redno zategujete.
2 sporočila
laetitia
Ja, enake težave, zdi se, da so zareze narejene narobe (na napačni strani ogrlice).
1 sporočila
susan
Ali imate pravo velikost? Imam pse, ki tehtajo več kot 8 kg, in moram odrezati presežek, da se pravilno prilegajo. Okoli ovratnika ovijem tudi elastiko, da ga držim na mestu, saj se trakovi včasih zlomijo.
2 sporočila
allison
Jih umivam jaz, veterinarka mi je rekla, da jih ni treba odstraniti, da jih oprham, in nikoli niso imeli bolh.
1 sporočila
eliane
moj york 6 kg je imel majhen ovratnik, popolnoma ustreza, imel je 2 ali 3 bolhe, hop in so izginile, nič več, zelo učinkovit in cenejši kot pri veterinarju, priporočam
6 sporočila
paulette
Pozdravljeni, kakšna naj bo velikost za Jack Russella, ki tehta 15 kg? Hvala za vaš odgovor
5 sporočila
estelle
Pozdravljeni, moji koker španjeli težki 11 kg in 16 kg, kot je treba, je treba odrezati odvečni del in osebno dodam odvečni del v njihovo košaro
5 sporočila
estelle
Treba je pridobiti +8 kg
1 sporočila
priscillia
Moj jack russell tehta 7 kg, zato sem zanj izbral tistega za pse do 8 kg. Če pa vaš tehta 15 kg, mu morate vzeti za pse nad 8 kg. In če je res prevelik, ne skrbite, lahko ga odrežete in prilagodite njegovemu obsegu vratu.
1 sporočila
rachel
Pozdravljeni,Prodajate:- Ovratnica Seresto za velike pse 8kg, PAKET 2 za 57.99€ oziroma 28.995€ na ovratnico- Paket 3x Ovratnica Seresto za velike pse 8kg, kar znese 30.49€ na ovratnico.Oglašujete "PAKETI: Zagotovljeni prihranki!"Kje je prihranek, saj bolj kot je več ovratnic, višja je cena na kos?Poleg tega so drugje za 10€ cenejši na ovratnico.Običajno naročam pri vas, vendar sem tokrat razočarana.HvalaLep pozdrav
27 sporočila
lisa
Pozdravljeni Rachel, paket dveh je specifičen paket, ki vsebuje škatlo z dvema ogrlicama, medtem ko je paket treh sestavljen iz treh enot v treh različnih škatlah. Zahvaljujemo se vam, da ste opozorili na to težavo. Lep dan, Lisa iz Zoomalia
1 sporočila
philippe
pred uporabo ovratnic seresto sem preizkusil zdravila in pipete, vendar nič ni delovalo seresto je primeren za mačke in pse, priporočam ga
3 sporočila
serge
Priporočam ovratnice Seresto, ki so zelo učinkovite za moja 2 psa in trajajo dolgo. Nimata klopov in drugih majhnih žuželk, odkar jih nosita, nista imela nobenih težav.
1 sporočila
veronique
Pozdravljeni, Kateri je rok uporabe seresto ovratnic, ki se prodajajo po dva v okviru vaše promocije? Vaš odgovor pričakujem preden opravim naročilo. Hvala.
3 sporočila
patricia
Pozdravljeni, pred kratkim kupljeno, rok uporabe do 07/25. Spletna stran bi vam lahko odgovorila! Lep dan.
1 sporočila
magali
Nobenih težav s temi ovratnicami, ki jih nosijo vsi psi. Uporabljam jih v sezoni, ko je največ klopov. Imajo celo določeno učinkovitost proti peščenim muham (komarjem). Za prhanje jih posebej ne snamem, ampak raje to storim za kopanje v morju.
1 sporočila
luc
dober večer, imam dva epagnoele in sem izjemno razočaran nad temi ovratnicami. Prve, ki sem jih kupil v vrtnariji, so bile brezhibne, 6 mesecev miru, naslednje so zdržale manj kot 2 meseca. Mislil sem, da je to posledica predolgega skladiščenja, zato sem naslednje kupil na tej spletni strani, isto zgodba, 2 meseca, bodisi so te baske bolhe zelo trdožive ali pa ne marajo bretanskih španjelov, verjetno je to smola, ampak glede na ceno teh ovratnic, se strošek hitro nabere (12 ovratnic na leto), da so učinkovite, sem se vrnil k uporabi pipet ........ škoda.
1 sporočila
nadine
Sem zelo zadovoljna s seresto ovratnico, ki je resnično spremenila življenje našega Westija!
1 sporočila
sylvia
Pozdravljeni, že dolgo časa dajem svojim psom ovratnice in to vsako leto. Prvih nekaj let sem jih odstranila - ne ovratnice, ampak nekega dne sem pomislila, da je čudno, ker ovratnica ni več tako učinkovita, in po dolgem razmišljanju sem ugotovila, da je morda šampon za prhanje mojih psov morda nekoliko zmanjšal učinek produkta ovratnice. Ker odtlej, ko jih pustim, da se kopajo v mlaki, na primer, jim ne odstranim ovratnice, vendar pa jim jo odstranim za tuširanje, in od takrat naprej ni bilo več nobenega problema. Lep dan.
1 sporočila
florence
Osebno sem razočarana nad trajanjem 7 mesecev, ki ga oglašujejo, mojim psicam ne traja več kot 4 mesece. Zadnji kupljeni izdelek ni zdržal niti toliko časa. Torej zame je to zavajajoče in ne cenim laži, raje bi videla, da bi pisalo 4 mesece in če traja dlje, je to samo dodaten bonus, vsaj pričakovanj glede trajanja ni. Nekateri se pritožujejo zaradi hudih alergijskih reakcij, te težave nisem imela, toda ker je vsak pes edinstven, je to povsem mogoče. Po preizkušanju večih antiparazitikov, ostaja to učinkovit izdelek za zmerno dolgo obdobje.
1 sporočila
eric
zelo dober izdelek. Snamem ga za tuširanje in nikoli nisem imel težav s trajnostjo učinkovitosti, in to že 15 let
1 sporočila
myriam
Zelo dobra ovratnica proti parazitom, uporabljam jo že leta za svojega psa. Med kopanjem mu ovratnico odstranim, da mu dobro očistim vrat, vendar jo med sprehodi vedno nosi, kljub igram v vodi (jezero, reka ...).
1 sporočila
Ne, vam ni treba odstraniti.
2 sporočila
marie-chantal
Pozdravljeni, ko kopam svojo psičko, naj ji snamem ovratnico Seresto, prosim?
1 sporočila
magali
Ni treba sneti ovratnico, ki jo sovražiš, za tuširanje.
1 sporočila
fatima
Pozdravljeni, moja dva psa ju nosita za tuširanje ali kopanje v jezeru... nikoli odstranjena in 100-odstotno učinkovita.
1 sporočila
melanie
Pozdravljeni, prvi teden, ko ga namestite, da ... ampak kasneje ne, ni potrebno odstraniti!
1 sporočila
karine
ne, sploh ne
1 sporočila
ophelie
Ogrlica je primerna za stik z vodo, zato ni razloga za skrb. Vendar jo raje snamem, saj je tako lažje temeljito umiti psa. Ni primerna za mladiče ali breje samice.
3 sporočila
corinne
Pozdravljena, Marie-Chantal, prhanje najinih dveh srčkov se opravi brez snemanja ovratnic Seresto. Kljub temu ostanejo učinkovite proti parazitom. Nikoli nisem našel boljše zaščite proti klopom in bolham za najina dva ljubezniva beaucerona! To je sreča zanje, pa tudi za naju.
1 sporočila
elizabeth
Jaz sem ga raje odstranim, da lahko dobro umijem vrat. Za kopanje, ne. Učinkovitejše od pipet. Mirno za 7 mesecev.
1 sporočila
anthony
Brez skrbi, ogrlica deluje popolnoma tudi po tem, ko je bila v vodi
1 sporočila
guillaume
Živjo, že leta uporabljam to vrsto ovratnika in navodila jasno navajajo, da ovratnika ni potrebno sneti za prhanje ali kopanje. Ostanejo enako učinkoviti. Zelo dober izdelek
2 sporočila
roxane
Pozdravljeni, Je primeren za mladička starega 2 meseca, ker v karakteristikah navajate odrasle? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To ovratnico proti zajedavcem lahko uporabite pri mladiču, starejšem od 7 tednov. Pazite, da izbirate ovratnico, ki ustreza teži, in jo pravilno namestite. Ker mladiči ponavadi grizejo vse, bi bilo nevarno, če bi lahko pregrizli to ovratnico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, dobil bom mladička zlatega prinašalca, ali mu lahko nadanem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu, lahko to ovratnico uporabljate za mladička, starega od 7 tednov naprej. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
delphine
Ali lahko ogrlico nosijo psi v brejosti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ni primeren za breje samice.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
Élodie
Pozdravljeni, seresto ni primeren za breje ali doječe samice. Da bi svoji živali zagotovili varno zaščito, vam svetujem, da se posvetujete s svojim veterinarjem, ki vam bo predlagal ustrezno zaščito. Lep pozdrav