Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica proti insektom za pse in mladičke - VETONature
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
alice
Pozdravljeni,
Ali je ta ovratnica učinkovita tudi, če so na psu (v tem primeru gre za bolhe, ki jih zaenkrat ni veliko) že prisotni paraziti? Upoštevaje, da nameravam za dodatno zaščito uporabiti še antiparazitski razpršilec iste serije.
Hvala vnaprej.
Ali je ta ovratnica učinkovita tudi, če so na psu (v tem primeru gre za bolhe, ki jih zaenkrat ni veliko) že prisotni paraziti? Upoštevaje, da nameravam za dodatno zaščito uporabiti še antiparazitski razpršilec iste serije.
Hvala vnaprej.
1 sporočila
audrey
Uporabljal sem ga za srednje velikega psa in fureta. Od kar nosita ovratnico, je parazitov nekoliko manj... ampak mislim, da obstajajo precej učinkovitejše rešitve.
2 sporočila
alice
Ok, hvala za tvoj odgovor!
4 sporočila
tatiana
Pozdravljeni, ali obstajajo kakršnekoli kontraindikacije za epileptične pse ali lahko ti psi brez nevarnosti nosijo ta ovratnik? Hvala.
1 sporočila
elodie
zdravo, rekel bi, da je to odvisno od občutljivosti vašega psa. Moj je imel alergijsko reakcijo na to ovratnico (tresenje, driska, dezorientacija ...).
1 sporočila
claire
Pozdravljeni, ali lahko damo ovratnico na brejo psico in kasneje laktirajočo? Hvala