Vprašanja, razprave o izdelkih

45 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, kako ovratnica zazna, da pes laja? Ali ima naprava mikrofon ali zazna vibracije iz pasjega grla, ko laja?
Margaux
1 sporočila
margaux fr
Pozdravljeni Kupila sem ovratnico za svojega pritlikavega pinča, ki tehta 3 kg. Mislim, da zaznava vibracije, saj se ne aktivira, ko govorimo ali oponašamo lajež pred ovratnico.
Dorothée
1 sporočila
dorothée fr
Pozdravljeni, imam križanca jack russella težkega 11 kg, ali mi priporočate majhen ali velik model?
Marina
2 sporočila
marina fr
Pozdravljeni, imam spitz-a, ki tehta 7kg, ima zelo gosto dlako, poskusil sem že z drugo znamko, vendar ni delovala, ovratnik je vibriral le občasno. Prav tako imam dva mladička spitz-a, ki sta manj kosmata in tehtata po 2kg in pol. Mislite, da bi lahko preizkusil tudi pri njih? In če ne bo delovalo, ali vam lahko jih vrnem? Lep pozdrav
sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, ta ovratnica sem pravzaprav kupil za špica, slabo deluje in je neuporabna, zavrgel sem jo.
Marina
2 sporočila
marina fr
Pozdravljeni, točno to, kar sem mislil, ste našli drugo rešitev?
sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Marina žal na žalost
JACQUELINE
1 sporočila
jacqueline fr
Ogrlica dobro deluje, vendar nima nobenega učinka na mojega psa, cavalier king charlesa.
Juliette
1 sporočila
juliette fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, pred nekaj meseci sem kupila to ogrlico, vendar po enem mesecu uporabe način vibriranja ni več deloval. Imate morda rešitev? Lep pozdrav, Juliette.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v okviru službe za stranke vas vljudno naprošamo, da neposredno stopite v stik z našo Službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Ta bo storila vse, kar je v njeni moči, da vam čim prej odgovori in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka. Lahko nas kontaktirate tudi neposredno, in sicer tako, da pokličete naš Service Client na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Jérémy
1 sporočila
jérémy fr
Pozdravljeni, moja psička ima obseg vratu 34 cm in tehta 12 kg. Katero ovratnico naj kupim? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Upoštevati je treba težo vašega psa: zato bo potrebna velika velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Melanie
1 sporočila
melanie fr
Pozdravljeni, kakšne vrste zvokov oddaja ta ovratnik? Ultrazvoki? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ogrlica oddaja slišne zvoke ali vibracije. Priporočamo uporabo funkcije vibracij, ki je učinkovitejša.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lucie
1 sporočila
lucie fr
Živjo, imam pritlikavega pinča, ki tehta 2,400 kg. Laja, ko sedimo za mizo in jemo, in laja, ko kdo vstopi v hišo ali v vrt, ko vidi druge pse hoditi po ulici. Ali bi ji ta ovratnica ustrezala glede na njeno težo? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ovratnica v velikosti za MALEGA PSA bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Nelly
1 sporočila
nelly fr
Pozdravljeni, imam pritlikavega pinščerja, ki tehta 6kg in ima obseg vratu 25 cm, ali naj izberem majhen ali velik model. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, majhen model je primeren za vašega pinča.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
veronique
1 sporočila
veronique fr
Pozdravljeni, ali lahko to ogrlico damo psu, ki tehta 2,9 kg? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za psa težkega 2,9 kg vam svetujemo manjši model. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Ali bi ta ovratnica bila primerna za beagle harrierja
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, to je primerno za beagla. Prosimo, preverite obseg vratu vašega psa, da izberete model, ki bo ustrezal njegovi velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Že eno leto živim v stanovanju v pritličju z velikim balkonom, kjer se moji dve majhni york-terierki (stari 3 in 1 leto) razležeta, ko je vreme lepo. Vendar vedno, ko gre mimo ljudi, začneta lajati na vsakogar! Hišnik me je že prijazno opozoril. Katero ovratnico mi priporočate? Glede na to, da sem proti električnim... HVALA
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če ne želite ovratnic z elektro-stimulacijo, vam lahko namesto njih predlagamo ovratnice proti lajanju z razpršilom, kot so: https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-anti-aboiement-spray-de-base-pbc45-14136-p-23726.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/kit-collier-canicalm-spray-p-11670.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/sbc-10-collier-anti-aboiement-spray-deluxe-p-23727.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
YVETTE
1 sporočila
yvette fr
Pozdravljeni, danes sem prejel/a ogrlico in ne vidim, kako bi lahko delovala!! Ali mi lahko kdo da odgovor?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta ovratnica deluje na sistem zvokov in vibracij, ko vaš pes laja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Gaëtan
1 sporočila
gaëtan fr
Pozdravljeni, trenutno ima moj pes ovratnico take vrste: Premium ovratnica iz najlona, enostavna Model: Premium ovratnica, XS–S: 22–35 cm/10 mm, modra Ali bi lahko majhna velikost ustrezala?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Res je, majhna velikost bi morala ustrezati.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Cathy
1 sporočila
cathy fr
Pozdravljeni, imam yorka težkega 2 kg in 500 g. Ali bi mu ovratnica proti laježu ustrezala (velikost)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam ovratnico za majhnega psa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Arnaud
1 sporočila
arnaud fr
Pozdravljeni, imam Jack Russella, ki tehta 6 kg, in zanima me, če je ta ovratnik primeren zanj, glede na to, da laja samo, ko je hrup v stopniščnem jašku. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta članek je primeren za vašega psa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Karen
1 sporočila
karen fr
Pozdravljeni, kmalu bom dobil mladička bele švicarske ovčarke in se sprašujem, če bi bil ta ovratnik primeren za začetek in če se lahko prilagodi rasti mladička.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bi bil primeren za vašega mladička. Vendar pa mu boste verjetno morali zamenjati, ko bo dosegel odraslo velikost.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, katero velikost je potrebno izbrati za Avstralskega ovčarja, ki tehta 20 kg? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Namesto tega vam lahko priporočamo ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-anti-aboiement-canicalm-p-11669.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
morgane
1 sporočila
morgane fr
Živjo, imam enoletnega čivavo, ki tehta 4 kg, ali lahko uporabim ta ovratnik, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta ovratnica za majhne pse bi bila primerna. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
chantal
2 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, imam triletnega čivavo, ki tehta 1 kg in 900 gramov, in želel bi vedeti, če mu s tem ovratnikom ne bo škodovalo njegovemu zdravju, saj neprestano laja, ko sliši kakršenkoli hrup v stanovanjskem bloku.

Zahvaljujem se vam in vas lepo pozdravljam
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ne priporočamo uporabe ovratnic proti laježu za tako majhne pse.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
angélique
1 sporočila
angélique fr
Pozdravljeni, imam resne težave s sosedi. Moji psi ne lajajo, vendar sosedi ves čas trkajo na vrata in zdaj imam pritožbo lastnika. Razmišljal sem o električni ovratnici, vendar resnično, to bi uporabil šele kot zadnjo možnost. Ali je ta ovratnica res učinkovita? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta ovratnica bi bila primerna, če vaši psi ne lajajo veliko, saj oddaja zvok ali vibracijo. Lahko jo preizkusite kot prvo možnost, če ne želite uporabljati ovratnic z elektrostatičnimi stimulacijami. Lepo pozdravljeni, Mary iz Zoomalie
suzy
1 sporočila
suzy fr
Rad bi vedel, s katero vrsto baterije deluje???
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ovratnica proti lajanju s stimulacijo deluje na 3 baterije tipa LR44, ki so priložene ovratnici.

Lep pozdrav.

Ekipa Zoomalia.
Zuzana
1 sporočila
zuzana fr
Ali je ta ogrlica primerna za čivavo, ki tehta 2 kg?...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta ovratnica je resnično primerna za majhne pse, ni zelo široka in predvsem lahka. Bo ustrezala vašemu čivavi.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo