Vprašanja, razprave o izdelkih

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Magro
1 sporočila
magro fr
To je crap! Prvič sploh ni navodil za montažo ali uporabo, poleg tega pa ne priporočam za pse, ki tehtajo več kot 20kg, delovalo je 2 tedna, potem ga je popolnoma nehalo brigati za pisk in električne šoke. Elektrode niso trpežne, eno je polomil, ko se je valjal, tako da je ovratnik hitro postal neuporaben. Razočaran.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Najprej se vam opravičujemo za ta incident. Prosimo, obrnite se na naš oddelek za pomoč strankam za spremljanje vašega naročila ali po e-pošti na naslov [email protected].

Anomalijo bomo sporočili dobavitelju in poiskali rešitev za odškodnino.

Lep dan še naprej.

Madeline iz Zoomalie
catherine
2 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, celo noč sem polnil ovratnico, imam vse 4 črte. Potem, ko vklopim ovratnico, ko dam ovratnico "na", se luč prikaže, imam čas, da izberem način, nato pa se ugasne, nič več luči. Ali je to normalno? Ali bi se luči morale ohraniti prižgane? Hvala.
Manon
1 sporočila
manon fr
Že tri mesece ga uporabljam in moje izkušnje so: to je navadno sranje. Deluje le nekaj tednov. Nato se sicer prižge in oddaja svetlobo, to je pa tudi vse. Spet smo nasedli. Odsvetujem nakup tega izdelka, saj ima življenjsko dobo primerljivo s tisto metulja. Okoljska bilanca njegove izdelave, sestavljanja, prodaje, dvojnega transporta za nekaj dni delovanja, je sramotna. Na splošno imam občutek, da preživljam življenje s kontaktiranjem služb za pomoč uporabnikom...
catherine
2 sporočila
catherine fr
Končno, ogrlica deluje "luč ugasnjena. Preklicujem svoje vprašanje... Catherine
Adeline
1 sporočila
adeline fr
Pozdravljeni, ni mogoče preizkusiti izdelka, mali tester, ki je priložen, ne reagira in ni jasnih navodil o načinu testiranja izdelka. Poskušal sem slediti navodilom iz prejšnjega odgovora, ampak se nič ne zgodi. Ali obstaja učinkovit način za testiranje te ogrlice?!
Sarah
1 sporočila
sarah fr
Dostavljavec ne zna prebrati naslova, paket je odšel, ne da bi ga videl. Je to normalno?
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, Imam ovratnico manj kot teden dni, vendar nisem prepričana, če deluje. Ali lahko slišimo piske, ko pes laja? (Imam malino s krepkim glasom). Poskusila sem po navodilih z uporabo priloženega svetlobnega testerja, vendar moj glas ne sproži delovanja. Poskusila sem tudi z posnetimi laježi psov, a prav tako ni delovalo. Kako biti prepričana, preden opravim zamenjavo? Hvala vnaprej.
Linda
1 sporočila
linda fr
Pozdravljeni, imam enak problem kot vi. Ovratnico sem prejel v četrtek in ne deluje. Bojim se, da izdelek ni kakovosten. V ponedeljek bom poklical službo za stranke. Lep vikend
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, Piskanje morda ni vedno slišno, ko vaš pes nosi ovratnico. Med testno fazo ovratnice je priporočljivo, da naredite zvok, podoben pasjemu lajanju. Opozoriti je treba, da je frekvenca človeškega glasu drugačna od frekvence pasjega laježa. Če to ne deluje, vam svetujemo, da poizkusite znova. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Gabrielle
1 sporočila
gabrielle fr
Ovratnica se sproži takoj, ko moj drugi pes laja zraven, vendar ne deluje na drugem psu, ki jo nosi!!!!! Po treh dneh izguba LED zaslona.....slaba kvaliteta! Izogibajte se!
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Cindy,Morda bi lahko izvedli naslednji test na svoji ogrlici:-Postavite tester na dve elektrodi-Pihnite v majhno luknjo na sprejemniku med elektrodama-Ob prvem pihu boste slišali kratko zvonjenje-Ob drugem pihu boste slišali daljše zvonjenje-Nazadnje se bo od tretjega pihanja dalje diode prižgala v oranžno barvo po nekaj sekundah, kar pomeni, da pride do praznjenja (pazite, da ne dotaknite s prsti). Če težava še vedno traja, ne oklevajte in kontaktirajte podporo strankam iz vašega osebnega prostora.Želim vam prijeten dan. Se vidimo kmalu,Amandine iz Zoomalia
patrick
1 sporočila
patrick fr
Ovratnica proti lajanju Zolia Barking Stop Premium - Vibracije, zvoki in elektrostatčne stimulacije
Vanina
2 sporočila
vanina fr
Kako napolniti verižico..?
ANNE-CECILE
2 sporočila
anne-cecile fr
Pozdravljeni, Ovratnica se polni z priloženim USB kablom na USB polnilcu za telefon ali na računalniku.
Vanina
2 sporočila
vanina fr
Dejansko sem prejel vrvico s tem, vendar ne najdem mesta, kamor bi jo priključil na ogrlico...
ANNE-CECILE
2 sporočila
anne-cecile fr
Pod ovratnikom med dvema elektrodama je majhen mehak pokrovček, ki ga dvignete, pod njim pa se opravi priključitev.
Edwige
1 sporočila
edwige fr
Za kaj so uporabni silikonski pokrovčki?
agnes
1 sporočila
agnes fr
To je zato, da senzorji ne pridejo v stik s kožo. Imam ga manj kot en teden in že samo z vibracijskim načinom deluje presenetljivo. Takoj ko pes zalaja, zasveti in moj pes se takoj ustavi, če nadaljuje z lajanjem, vibrira. Takoj je razumel. Živim na stanovanjskem področju in tukaj je veliko psov (6 plus moja dva). Moj zlati prinašalec je lajal na vsakogar, mimoidoče, avtomobile, kolesa itd... in tako je tudi moja mala psička začela z lajanjem skupaj z vsemi drugimi psi v soseski. Moji sosedi so mi hvaležni, ker sta zdaj oba tiho. Pazim, da mu ga ne nadenem ves čas, le ko se začnejo vračati stare navade, malo opomnika.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo