Vprašanja, razprave o izdelkih Ovratnica proti laježu Lacme Elite - Elektrostatična stimulacija
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
boris
Dober dan, ali je ogrlica primerna za odraslega nemškega ovčarja, ki tehta okoli 30kg?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ovratnica proti laježu je primerna za vse pse, ne glede na velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cesar
Pozdravljeni,
Ali je ta ovratnica ali katera druga z vaše spletne strani primerna za psa težkega 70 KG?
Lep pozdrav, Debus Cesar
Ali je ta ovratnica ali katera druga z vaše spletne strani primerna za psa težkega 70 KG?
Lep pozdrav, Debus Cesar
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za zelo velike pse bo bolj primeren naslednji ovratnik: https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-anti-aboiement-deluxe-pet-safe-grand-chien-p-23733.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za zelo velike pse bo bolj primeren naslednji ovratnik: https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-anti-aboiement-deluxe-pet-safe-grand-chien-p-23733.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije ohišja, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije ohišja so naslednje: 24 x 14 x 7 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kanae
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali je lahek, kompakten in polnilen ovratnik proti lajanju učinkovit tudi za psa, ki joka? Pravzaprav moj pes ne laja, on joka, ko me ni. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko poskusite z uporabo proti-laježnega ovratnika, vendar ni zagotovila, da bo deloval, saj je to odvisno od intenzivnosti zvokov, ki jih pes oddaja. Potrebno bi bilo ugotoviti vzrok jokanja, saj če gre za znak tesnobe, bi lahko delovanje električnega ovratnika to tesnobo še povečalo in ne bi rešilo problema. Svetovali bi vam, da se posvetujete z inštruktorjem za pasje vedenje, da najdete učinkovito in trajno rešitev za vašega psa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia