Vprašanja, razprave o izdelkih Ušesna raztopina Otolane
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
solenn
Pozdravljeni, kakšna je sestava tega izdelka, prosim? Lep pozdrav
4 sporočila
véronique
Dober večer, oktanski ušesni osnovni čistilni nevtralni sredstva za mehčanje konzervansi (vključno s klorheksidin diglukonatom 0,2% in ocetno kislino 0,5%)
38 sporočila
laurine
Pozdravljeni, kdaj bo ta izdelek na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno pri našem dobavitelju v postopku ponovnega zaloge in bo spet na voljo tekom prihodnjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
virginie
Pozdravljeni, ali je to primerno za dva meseca starega mucka? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Uporaba tega izdelka za mačje mladiče ali pasje mladičke nima kontraindikacij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
aurore
Pozdravljeni, za čiščenje ušes angleškega koker španjela je bolje uporabiti otolane ali epi otic? Ali je kaj drugega bolj primernega? Povedali so mi, da so njihova ušesa občutljiva in mi odkrivamo to pasmo. Hvala za vaše nasvete.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obe losjoni sta zelo dobri in učinkoviti za ušesa vašega cockerja. Svetujemo vam, da preverjate vsak teden in čistite vsako uho z vato, namočeno v izdelek. Izogibajte se uporabi vatiranih palčk za čiščenje globine ušesa in natančno upoštevajte navodila za uporabo, ki jih je dal proizvajalec.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia